Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najdu parametry počítače

Od: jarm® odpovědí: 8 změna:

Mám "přítele" na telefon a nabízí mi nainstalování programu na úpravu fotek a ptá se mě, jestli mám dvoujádrový počítač a jak velkou mám RAM. Kde to mám zjistit? Nechci se jej ptát ať nevypadám netechnicky. Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

foo*
hodnocení

3x

stačí otevřít cmd a napsat dxdiag..vyjede vše o pc a neni nutno nic instalovat ani stahovat

xixi*

tohle je rada pro tazatele jak dělaná

hodnocení

příkazový řádek jsem našla a zjistila co jsem chtěla - díky

praivo*
hodnocení

2x

Ten "přítel" se v tom očividně taky moc nevyzná, počet jader procesoru nevypovídá nic o jeho výkonu, RAM taky moc nepotřebuješ, měl by se zajímat spíš o operační systém.

hodnocení

Děkuji za pomoc. On ten "přítel" na telefonu je přetechnizován a mluví se mnou řečí mě nesrozumitelnou. Díky přátelé.

hanher*
hodnocení

1x

Vše potřebné Vám řekne program Everest:

stahuj.centrum.cz/...

doplněno 21.01.14 16:10:

Jinak stiskněte kombinaci ctrl alt delete, a pod položkou fyzická paměť vidíte, kolik máte MB ram.

Pak pod položkou výkon najdete ve vrchní části graf vytížení procesoru v %.

Vedle vpravo jsou pak grafy.

Kolik jich tam máte?

ozzy14letsplays*
hodnocení

0x

Rád poradím

ve windows 7 postupuj takhle : Start -> Počítač -> Levý klik na myši -> Vlastnosti

ve windows XP postupuj takhle : Start -> Levý klik na Tento počítač -> Vlastnosti -> (Nahoře tabulka) Obecné

Není zač za radu

hodnocení

0x

Napište mail pošlu Vám přenosný Everest Ultimate, nebo si to stáhněte.Ten ukáže všechno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]