Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeinstalace Windows 7 - chybí CD

Od: michalll* odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

ano, našel jsem tady to téma asi 8x, ani v jednom vlákně ale není uvedeno, kde a jak přijdu k CD windows 7.

Potřebuju přeinstalovat notebook Lenovo G570, ale při zakoupení jsem samozřejmě žádné CD nedostal, jen nálepku na spodní část notebooku, kde prosím vás tohle CD seženu? Na oficiálních stránkách jsem ho nenašel.

Popřípadně bude legální, když si ho stáhnu na uložto, nainstaluju a použuji můj CD klíč?

Děkuji

doplněno 21.01.14 19:07:

Děkuji moc lidi! Hledal jsem recovery všude v PC a nenašel, nakonec bylo fakt tak jednoduše na tlačítku ukryté, vše fungovalo a mám už přeinstalované :)

Jen mám jeden dotaz, nejsou někde v tom recovery nebo v zálohách nějaké starší zálohy, které by mohl budoucí majitel obnovit a dostat se k heslům apod?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sendihorak*
hodnocení

3x

Mrknětě,jestli není na HDD záloha. To většinou notebooky mají. To znamená pokud má HDD dva oddíly, např. ,,C,, a menší třeba ,,D,, to byla ta záloha.

hodnocení

3x
Lenovo má extra tlačítko (nevím jestli všechny modely, ale těch několik různých co jsem měl v rukách, tak ty to měli) One key recovery a to když při vypnutém notebooku zmáčkneš, naskočí proces. Kde si vybereš co chceš dělat.

hodnocení

2x

Stáhnutí a instalace je možná z webu microsoft plně legálně, platí se jenom číslo. Pokud jej máte, problém by mohl nastat se správnou verzí instalaček - všekijaké ty service packy se brání, ale zkusmo se to povede. Lenovo jsem ještě neviděl bez zálohy na disku, na mém to aktivuji podržením tlačítka "zap" při vypnutém NB.

michalll*
hodnocení

Děkuji moc lidi!Hledal jsem recovery všude v PC a nenašel, nakonec bylo fakt tak jednoduše na tlačítku ukryté, vše fungovalo a mám už přeinstalované

Jen mám jeden dotaz, nejsou někde v tom recovery nebo v zálohách nějaké starší zálohy, které by mohl budoucí majitel obnovit a dostat se k heslům apod?

sendihorak*
Ne vše bude v pořádku. tj. jako z ,,továního nastavení,, :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]