Nejste přihlášen/a.
Dobrý den vlastním pc hall 3000 je starý asi 2roky po zapnutí začal chroupat jako když nestíhá cpu nebo jako když něco načítá ale rámus mi přišel jako když je drátek a škrtá o větráček někde tak sem otevřel skřín ale nic takového se tam nekonalo.. pomáha jenom rána z boku a stejně po chvíli začne znovu přestane tak 30min po zapnutí co s tím?děkuji
jestli je to pravidelné tak hledáte správně, co větráček ve zdroji? Můžete větrák na pár vteřin násilně zastavit, ale pak dejte pozor aby se rozeběhnul zpátky popř mu pomozte.
nemusí ani škrtat o drát, stačí jže je v něm prach a vychyluje se z osy a pak škrtne, rána do bedny a na chvilku se zakodrcá a začne to znovu. Mě v PC rezonují disky...
doplněno 20.01.14 21:50:pak je další možnost rezonace samotné bedny, jsou všechny šrouby utažené (na deklu) nebo je jen nasunutý pro rychlou manipulaci?
Pokud jde o velký hluk může to způsobovat větráček na grafice.Pokud je hluk menší může být chyba někde v case..něco se uvolnilo a následně to nepravidelně rezonuje.
doplněno 20.01.14 21:56:Mě hned po zapnutí v pc dělal neskutečněj rachot právě ten malej větráček a než mi dorazil novej tak hned po zapnutí pc stačilo větráček parkrát zastavit a nechat roztočit a rámus přestal..ale nedržte ho zase nějak dlouho, 2s tomu bohatě postačí.Pokud to nebude větrák grafiky tak takto pozkoušejte zastavit všechny.Když rámus přetrvá je chyba v krabici.
jo jo je to celkem slušnej rambajs a tim místem odkud to jde by to mohla být grafika zkusím to zítra rozebrat a napíšu sem podle mě to bude někde v kompu rezonace ale asi ne to mi dělal starej komp a nebyl to takovej rachor příjde mi jako když někde něco škratá do větračku prostě bouchnu a začne to škrtat a hluk se zesiluje a nepřestane dokud znovu nebouchnu..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.