Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamy ve videích

Od: cada00* odpovědí: 3 změna:

zdravím, mám takovej problém, Mám google chrome a adBlock. Do teď jsem neměl nikde žádnou reklamu. ale ted se mi chorme aktualizoval na novou verzi a mám reklamy před začátkem videa a v průběhu videa, jak tam vyskočí okno s reklamou a nemůžu přijít na to, jak to udělat aby to tam nebylo. Vrtá mi to hlavou jak to udělat, tak se ptát zde. Skoušel jsem si adBlck odebrat a znovu přidal to chromu ale nepomohlo. tak se třeba někdo najde,kdo poradí. :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

Firefox + Adblock vše OK. Chrome je Google a ten žije z reklamy, tak je to jasný :)

cada00*
hodnocení

to je možné ale celou dobu jsem měl chrome a neměl jsem reklamy až ted :D

to je možné, ono to dřív fungovalo, ale Google to znefunkčnil, pro android všechny takové blokovací programy odstranil a nedají se už stáhnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]