Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám připojené 2 monitory a na jednom mám nějakou (libovolnou) hru ve Fullscreenu. Ale když na druhém monitoru kliknu kamkoliv, tak to hru shodí na lištu. Šlo by nějak udělat abych mohla být na internetu, aniž by mi to shazovalo hru? Protože takhle ten druhý monitor postrádá smysl.
Ahoj.
Presne tuhle otazku jsem si kladl jiz pred lety. Bohuzel. Moznost je jedina - prepnout v nastaveni hru do Window rezimu a zkusit maximalizovat okno. Nektere hry maji i takzvany Borderless Window Mode nebo treba Wowko fullscreen window mode.. Kdy proste nemas videt veci kolem.
Windows, i kdyz jsou s nami tolik let, proste tohle neumi. Neumi poradne multitasking, neumi pouzivat 2 monitory naraz pokud se na jednom pouziva 3D aplikace.. bohuzel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.