Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to Tweeter?

Od: babkazov® odpovědí: 4 změna:

Vysvětlete mi, prosím, co to je Tweeter. Klikala a našla jsem, že je to způsob rychlé komunikace. Někde jsem zaslechla - Na Twitru pošlete hlasy. K čemu slouží? Kdo ho používá a proč? Prosím o vysvětlení co nejjednodužším způsobem, polopaticky a hlavně česky. Děkuji. :-D A ještě se zeptám, jak prosím vás děláte R v kroužku u registrovaného rádce. Našla jsem ALT+0174. Je to správně tak a není na to snadnější způsob? Hezké pozdní odpoledne :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

naihonn*
hodnocení

2x

No ano, Twitter je v podstatě o tom, že tam někdo píše kratší a tím pádem většinou opravdu informativní zprávy o délce maximálně 140 znaků a ostatní je můžou najít a číst si je, odpovídat na ně,... A vy si přidáte lidi, nebo třeba i nějaké instituce, co tyhle zprávičky píší a všechny ty zprávy se vám zobrazují postupně pod sebou od nejnovějších k těm starším.

doplněno 19.01.14 16:18:

Samozřejmě je možnost tyhle zprávy třídit, nebo dokonce k určitému tématu přispět tak, že napíšete sama a k tomu přidáte takzvaný hashtag, který přidávají i všichni ostatní, co o něčem stejném píší a podle něj se dá zobrazit zase všechny ty zprávičky k s tímhle hashtagem.

doplněno 19.01.14 16:34:

® No ano, buď tenhle kód, nebo přes mapu znaků, myslím, že nic rychlejšího nebude.

hop®
hodnocení

2x

® lze psát i kliknutím na ikonku Speciální znaky (s logem Omega) v místním editoru...

hodnocení

Fakt, ® je tam! ;) naihonn® děkuji za vysvětlení. Všem přeji hezký večer. :)

miklous*
hodnocení

0x
Chci reagovat na druhou část otázky. Jak napsat ®. Pro mě je jednodušší a na telefonu použitelnější značku, nebo celé jméno i s ní zkopírovat a vložit (CTRL c - CTRL v)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]