Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook - koupě

Od: proman odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, potřebuju poradit s výběrem notebooku pro běžné používání a nahrazení počítače. Moc se v notebookách nevyznám, tak nevím podle čeho mám vybírat apod. Na značce mi nezáleží a cena aby byla zarozumnou cenu nebo mezi nižší cenu. Díky za odpovědi

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

Definujte rozumnou cenu a bezne pouzivani.

proman
hodnocení

Jak jsem psal, notebook by měl nahradit počítač, takže nějaký kancelářský nebo herní notebook. A cenu myslím průměrnou jak se pohybuje

k2

Tak chcete kancelarsky nebo herni? Poucte me, jak se pohybuje prumerna cena notebooku.

jm*
hodnocení

0x

Třeba tento :

notebooky.heureka.cz/...

Na kancelářské práce a méně náročné hry dostačijící :)

proman
hodnocení

A podle čeho mám vybírat notebook?

jm*
hodnocení

0x

Podle toho, co od něj očekáváte. Zásadní otázkou je, kolik peněž do toho chcete investovat. Poté Vám můžeme dát adekvátní odpověd. Jediné,co víme je, že ho chcete na kancelářské práce a hry (ovšem jak náročné)

tomas11*
hodnocení

0x

Tak se zkuste na Alza podívat co stojí herní a kolik na kancelářskou práci.Rozdíl uvidíte hned.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]