Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamy na internetu, které tam nepatří

Od: lp2* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,
chtěla bych poradit, zda jde nějak nastavit, aby se mi nezobrazovaly všude reklamy, když jsem na internetu, strašně mě to zpomaluje pc, seká se. Reklamy mě vyskakují téměř každou chvilku, na pc se mi pak neustále také zobrazuje, že nereaguje nějaký skript a já nemůžu na internetu pořádně pracovat :(
Buď se mi zobrazí reklama jen ve spodní části - šedý pruh, kde se mi často zobrazují reklamy na hubnutí, aukro nebo se mi otevře celé okno, kde jsou různé hry a opět hubnutí. Opravdu už nevím, co s tím, dřív mi ty reklamy tak moc nevyskakovaly a teď je jich denně několik každou chvíli a přitom často na tu reklamu na netu ani nekliknu a rozklikne se sama :(
Děkuji

Reklamy na internetu, které tam nepatří

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

foo*
hodnocení

0x

Stáhněte si program Adblock a máte po problému.

lp2*
hodnocení

Díky, jdu to stáhnout. A ten jenom nainstaluju a je to, nebo tam musím něco zadat, nastavit?

foo*

Stačí stáhnout a blokuje to všechny reklamy, pokud by se stalo že jí to samo nezablokuje tak to lze provést manuálně v jednoduchém nastavení.

lp2*
hodnocení

Díky, díky, už se mi to stahuje, tak snad to pomůže, protože je to hrozné, když se mi pořád všude otevírají okna s reklamou, na které sem ani neklikla.

A jak se mi pořád zobrazuje, že skript nereaguje, zda ho chci ukončit atp. - to se mi taky často děje na internetu - kde to mám zrušit, aby mě to pořád neoznamovalo?

foo*
hodnocení

0x

Třeba to způsobuje nějaká havěť v pc.Jinak nemáte zač ;)

doplněno 19.01.14 17:18:

reklamy jsou dnes všude, to že je v pc něco co tam nepatří nemusí být ani pravda.. jinak pomáhá tento Spyware terminator

výtka
Upozornění od sys clayman 19. 01. 2014 16:55:30
právě... lečíte reklamy, ale to, že je v PC program, který tam nemá co dělat neřešíte...

hodnocení

0x

adblock neřeší příčinu, ale důsledek. Prohledejte váš PC na spyware #spyware

lp2*
hodnocení

díky, vyzkouším co se dá, já se v pc moc nevyznám, takže jsem ráda za jakoukoliv radu, protože tomu opravdu nerozumím

praivo*

Spyware. A já bych radši volil AdwCleaner.

edge*
hodnocení

0x

Adblock odstraní sice reklamu ale vyskakovací okno otravuje stále. Adblock jsem si instaloval již dříve kvůli otravným reklamám, nikoliv klasickým internetovým reklamám. Adblock blokuje i běžnou reklamu. To spodní vyskakovací okno se mě objevilo o víkendu a Adblock si s ním neporadí pouze skryje reklamu kterou to okno obsahuje... Zdá se mi, že tvůrci těchto "červů" nebo jak jinak bych to specifikoval jdou dál a dál...

doplněno 21.01.14 11:34:

Ještě doplním, že jsem skusil nainstalovat ten Spyware. Našlo to nějaký škodlivý obsak, avšak to proti vyskakovací reklamě nepomohlo. Všechno to tedy jen maskuje reklamu ale neřeší příčinu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]