Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MS Office 2003 - padání

Od: prcek11 odpovědí: 6 změna:
Prosím o pomoc:
Dlouhodobě mi pracovaly MS Office 2003 bez závad. Před několika dny jsem dělal běžnou prezentaci a při vkládání textu z připraveného souboru ve Wordu se mi Power Poin ukončil s tím, že došlo k chybě. Od té doby už padal stále, později jsem zjistil, že mi stejným způsobem padá i Word.
I při otvírání (i známých a dlouhodobě ověřenách dokumentů)okamžitě naskočí tabulka, že došlo k problémům atd. a Word bude ukončen. Zajímavé je, že dalším dvěma uživatelům (manželka i dcera)fungovaly jak Word, tak Power Point i nadále bez závad.
Ještě zajímavější však je, že po odinstalování MS Office, pro pročištění registrů a po opětovné instalaci Office (2x odinstalováno, 2x nainstalováno) se mi Word chová stejně = padá, a není použitelný ani k otvírání, ani k tvorbě souborů...! Již mi ale funguje Power point (alespoň něco)!
Oběma dalším uživatelům chodí i nadále bez závad... Cyba je zjevně někde u mne, ale... kde..? Nastavení je u všech tří stejné.
Může mi někdo poradit, prosím..?
Díky, Jirka.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
To je hodně zvláštní. Východiskem by mohlo být přidání dalšího uživatele se kterým by jsi se ztotožnil a svého původního pak patne opustil.
Může to kolidovat třeba s nějakým dalším programem.
prcek11
hodnocení

Díky za názor, ale kolize s jiným programem je málo pravděpodobná, protože ve chvíli, kdy došlo k tomu pádu jsem opravdu pracoval jen s novým dokumentem Power pointu a s využitím již déle uloženého dokumentu ve Wordu. Na mé programy byly tedy offisy dlouhodobě zvyklé a žádný nový jsem neinstaloval.
Co takhe znovu všechno odinstalovat, vyčistit registry a ostatní stopy po offisech, jestli nějaké najdu, a pak to znovu nainstalovat z některého z těch dvou dalších uživatelů...? Oba na to mají práva... Jirka
Zkusit to můžeš. Je to rychlejší než případná kompletní reinstalace celého PC.

lukyn1811*
hodnocení

0x
Můžeš zkusit smazat obsah složky Documents and Settings/Jméno uživatele/Local Settings/Temp a potom odhlásit/přihlásit. Někdy to v podobných situacích pomáhá.
prcek11
hodnocení

Díky i za tuhle radu, udělal jsem to, ale nezabralo.. Vyzkouším to ještě před odinstalací, před novou instalací i po instalaci. Možná na tom něco je. Někde si ty pamatováky ukládat musí... Díky ještě jednou!
lukyn1811*
Když to nepomohlo teď, tak to nejspíš nepomůže ani před novou instalací ani po ní. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]