Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám doma v PC windows 7, potřeboval bych v něm mít také windows XP.
Poradil by mi někdo jak to udělat abych měl virtuálně také windows XP?
Děkuji
Dobrý den. Stáhněte si VirtualBox - stahuj.centrum.cz/... ,a v diskuzi je i odkaz na podrobný návod. M.
Používám WMware Player, po nainstalování lze vitvořit více viruálních strojů a do nich nainstalovat různé systémy. Běží mi to pod W7 a mám virtuální WinXP a Linux...
Prosím poraďte mi někdo jak ty virtuální XP nainstalovat do win 7. Pátrám po tom již pár dní a nedaří se mi to.
Děkuji pěkně
Dobrý den,
nainstaloval jsem si virtualBox a nemohu přijít co dále.
Přikládám fotku, neporadil by mi někdo více? díky mockrát
No a co jako dále chcete dělat? Nainstalovat nový virtuální systém, nebo spustit XP, nebo upřesnit nastavení?
Perfektní povedlo se!
Jsem rád, chtěl bych se však poradit na co jsem nepřišel, jak se dají kopírovat soubory z win 7 do virtuálního win XP?
Klasicky zkopírovat nic nejde, ani přes USB flash
Nevíte někdo jak na to?
Děkuji
V každém tom virtuálním stroji si můžete nastavit adresáře sdílené s "fyzickým" systémem, některé virtuály už složku nabízejí jako předvolenou, pak lze sdílet, nebo ze sdíleného kopírovat do pouze virtuálního...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.