Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nahrát do win 7 také win XP virtuál?

Od: rekkyn odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

mám doma v PC windows 7, potřeboval bych v něm mít také windows XP.

Poradil by mi někdo jak to udělat abych měl virtuálně také windows XP?

Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

momo*
hodnocení

3x

Dobrý den. Stáhněte si VirtualBox - stahuj.centrum.cz/... ,a v diskuzi je i odkaz na podrobný návod. M.

hop®
hodnocení

2x

Používám WMware Player, po nainstalování lze vitvořit více viruálních strojů a do nich nainstalovat různé systémy. Běží mi to pod W7 a mám virtuální WinXP a Linux...

rekkyn
hodnocení

Díky, nainstaloval jsem si tento Virtual boy a nevím jak dále tam dát ty XP? V návodu to později odkazuje ke stáhnutí "virtuální operační systém Windows XP" ale ten odkaz neexistuje.

Neporadil by mi někdo jak to mám udělat? Případně CD s win XP mám.

Děkuji

rekkyn
hodnocení

Prosím poraďte mi někdo jak ty virtuální XP nainstalovat do win 7. Pátrám po tom již pár dní a nedaří se mi to.

Děkuji pěkně

praivo*

VirtualBox --> vytvořit virtuální počítač --> připojit k němu ISO instalačního CD --> Nainstalovat XP.

Nebo, pokud máš 7 Professional nebo Ultimate, zkus Windows XP Mode.

rekkyn
hodnocení

Dobrý den,

nainstaloval jsem si virtualBox a nemohu přijít co dále.

Přikládám fotku, neporadil by mi někdo více? díky mockrát

Jak nahrát do win 7 také win XP virtuál?
hop®

No a co jako dále chcete dělat? Nainstalovat nový virtuální systém, nebo spustit XP, nebo upřesnit nastavení?

rekkyn
hodnocení

Perfektní povedlo se!

Jsem rád, chtěl bych se však poradit na co jsem nepřišel, jak se dají kopírovat soubory z win 7 do virtuálního win XP?

Klasicky zkopírovat nic nejde, ani přes USB flash :(

Nevíte někdo jak na to?

Děkuji

hop®

V každém tom virtuálním stroji si můžete nastavit adresáře sdílené s "fyzickým" systémem, některé virtuály už složku nabízejí jako předvolenou, pak lze sdílet, nebo ze sdíleného kopírovat do pouze virtuálního...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]