Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám celkem problém rozjet hry (World of Tanks, Minecraft) na vysokou grafiku. Max 15 FPS při středních detailech !
Mám
Intel i5 3210M, 2,55 GHz
4 GB RAM
nVidia GeForce 635M GT 2GB
a nějaký čip INTEL HD 4000 GRAPHICS
když jsem se pokoušel přenastavit nVidii, tak se mi to hned po vypnutí dalo zpět i když jsem klikl na tlačítko Použít.
Poradíte mi někdo prosím?
doplněno 18.01.14 11:19:+ operační systém Windows 8
doplněno 18.01.14 11:34:+ operační systém Windows 8
To je ntb? Já mám na lenovu tlačítko na vypnutí externí grafiky. Koukni se, jestli ti to nejde jen na ten intel.
Jo promiň, rychleji píšu než myslím. Ten notebook má jakoby dvě grafické karty. Jednu integrovanou v procesuru (Intel, nižší výkon) a druhou zvlášť (nVidia). Já mám ve předu vedle kontrolek takovou páčku. Když nesvítí, znamená to, že nVidia je z důvodu spotřeby energie zakázaná. Přepnu jí, rozsvítí se a při spuštění hry si počítač sám přepíná, kdy nVidid zapne a kdy ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.