Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mám nízké FPS?

Od: mart1999* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

mám celkem problém rozjet hry (World of Tanks, Minecraft) na vysokou grafiku. Max 15 FPS při středních detailech !

Mám

Intel i5 3210M, 2,55 GHz

4 GB RAM

nVidia GeForce 635M GT 2GB

a nějaký čip INTEL HD 4000 GRAPHICS

když jsem se pokoušel přenastavit nVidii, tak se mi to hned po vypnutí dalo zpět i když jsem klikl na tlačítko Použít.

Poradíte mi někdo prosím?

doplněno 18.01.14 11:19:

+ operační systém Windows 8

doplněno 18.01.14 11:34:

+ operační systém Windows 8

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomibender*
hodnocení

0x

To je ntb? Já mám na lenovu tlačítko na vypnutí externí grafiky. Koukni se, jestli ti to nejde jen na ten intel.

mart1999*
hodnocení

Jo je to notebook...

A co že mám zkusit? Nějak jsem to nepochopil .. .:D

tomibender*

Jo promiň, rychleji píšu než myslím. Ten notebook má jakoby dvě grafické karty. Jednu integrovanou v procesuru (Intel, nižší výkon) a druhou zvlášť (nVidia). Já mám ve předu vedle kontrolek takovou páčku. Když nesvítí, znamená to, že nVidia je z důvodu spotřeby energie zakázaná. Přepnu jí, rozsvítí se a při spuštění hry si počítač sám přepíná, kdy nVidid zapne a kdy ne.

mart1999*
hodnocení

Ale já chci pouze tu nVidii, žádnou páčku nemám :D

sdasdasdas

normálně na to klikni pravim tlačítkem na myší a dej otevřít grafickým procesorem a tam klikni na nvidia :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]