Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Photoshop - nejde uložit jpg a spol

Od: gragor odpovědí: 9 změna:

Zdravím.

dělám občas nějaké úpravy a tvorby ve photoshopu, nyní, když otevřu photoshop, něco vytvořím a potom chci uložit, tam mi to jde uložit jen v pár nesmyslných formátech (viz příloha).

Když otevřu staré projekty, tak tam lze uložit jakkoliv, dělám něco špatně? předpokládám, že chyba bude v nastavené nového dokumentu, ten mám nastavený (viz druhý příloha).

Děkuji moc.

Photoshop - nejde uložit jpg a spol
Photoshop - nejde uložit jpg a spol #2

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Máte platnou licenci?

Nevypršela doba k vyzkoušení?

rv*
hodnocení

0x

A nemá váš výtvor třeba více vrstev? To je musíte před uložením do jpg sloučit.

miriana

vrstvy se rozhodně slučovat nemusí, "spečou" se samy při ukládání do jpg. :)

miriana
hodnocení

0x

Dobrý den,

jpgy ukládejte pře "uložit pro web" viz obrázek, pak se Vám otevře náhled, vyberete vpravo nahoře .jpg (png, gif) a dáte uložit.

Photoshop - nejde uložit jpg a spol #3

zepe*
hodnocení

0x

karta soubor a dat uložit jako tam uz je na vyber

doplněno 18.01.14 10:09:

nebo shift-ctrl-s stisknout dohromady tam vybrat format uložení

gragor
hodnocení

Zdravím.

Ne, mám plnou verzi.

Ano, vím, jak se normálně ukládá, přes soubor a uložit jako, ale ve screenu vám zasílám, co pouze mi to nabídne. A takovou blbost slyším poprvé, že se vrstvy musí sloučit nejdříve - ale vyzkoušel jsem to.

Opravdu nikdo neví?

rv*

Nepsal jste, jakou verzi Photoshop máte. Ve verzi 4 (ano, jsou mezi námi pamětníci, kteří pracovali s tímto programem v roce 1997) se vrstvy sloučit musely určitě a ve verzi 5 si nejsem jistý.

gragor
hodnocení

Aha tak v tom případě se omlouvám, ale 4 ku nemám, koupil jsem 5ku...

Problém ale stále nevyřešen :-/

wolfik
hodnocení

0x

zdravim mel jsem stejny problem, je to tim ze proste 32bit. obrazek nejde ulozit do JPG. Musite jit do -Obraz-rezim- a dat 8bit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]