Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ! Zajímalo by mne, jak vypnout POPup okna v AVAST free antivirus 2014, která často vnucují slevy při upgrade programu na placenou verzi? Kdybych zškrtl Tichý/herní režim, tak by se asi vypla, ale bojím se, že by současně přestala chodit i žádoucí varování o ohrožení virem. Děkuji.
Mam také herní režim a viry to hlásí.Vypnul jsem i aktualizace, přijde mi že jich je moc a aktualizuji jádro sám 2x do týdne.
Dík za zprávu, zapnul jsem to. Mně jen přijde divné, že ve vysvětlivce k Tichému režimu uvádějí, že nebudou ani varování. Nemám to na čem sám odzkoušet.
Důležité upozornění ! Nějakou dobu jsem měl zapnutý (zaškrtnutý) Tichý režim v AVASTu, jak je uvedeno výše. Náhodně se mi podařilo otestovat, že v tomto případě vás AVAST vůbec neupozorní, že se pohybujete po zavirovaných stránkách ! Nebudete tedy varováni ani před žádnými viry ! Proto raději nechte Tichý režim vypnutý, alespoň takto:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.