Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

AVAST - POPup okna na slevy

Od: kimba® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den ! Zajímalo by mne, jak vypnout POPup okna v AVAST free antivirus 2014, která často vnucují slevy při upgrade programu na placenou verzi? Kdybych zškrtl Tichý/herní režim, tak by se asi vypla, ale bojím se, že by současně přestala chodit i žádoucí varování o ohrožení virem. Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

foo*
hodnocení

2x

Mam také herní režim a viry to hlásí.Vypnul jsem i aktualizace, přijde mi že jich je moc a aktualizuji jádro sám 2x do týdne.

hodnocení

Dík za zprávu, zapnul jsem to. Mně jen přijde divné, že ve vysvětlivce k Tichému režimu uvádějí, že nebudou ani varování. Nemám to na čem sám odzkoušet.

foo*

Třeba je to varování k zastaralé virové databázi nebo něco podobného. Nijak jsem to nezkoumal a hned vypnul ale ten vir mi to zahlásilo.

hodnocení

Tak dík, AVAST už neotravuje, tak ti věřím, že případného vira přesto nahlásí !

hodnocení

Důležité upozornění ! Nějakou dobu jsem měl zapnutý (zaškrtnutý) Tichý režim v AVASTu, jak je uvedeno výše. Náhodně se mi podařilo otestovat, že v tomto případě vás AVAST vůbec neupozorní, že se pohybujete po zavirovaných stránkách ! Nebudete tedy varováni ani před žádnými viry ! Proto raději nechte Tichý režim vypnutý, alespoň takto:

AVAST - POPup okna na slevy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]