Nejste přihlášen/a.
ZDravím.
Chtěl bych se zeptat jak nastavit dobrou kvalitu u videa, které bylo překonvertováno do HD a v pinnacle se to hodí do špatné kvality. Když si v Pinnacle nastavím HD tak se mi obraz zmenší, když zase obraz větší tak je to jak mozaika. Mám pinnacle 17. Díky za odpověď co a jak mám udělat pro to, aby kvalita byla jak v přehrávači, ale přes celou obrazovku a kvalitní.
Moc Váš dotaz nechápu co jste s tím videem provedl ale Pinnacl bude pracovat s tím, co mu dáte ke zpracování. Další věc je export. Pokud chcete zpracovávat nějakou konverzi z SD na HD, tak pochybuju, že se dočkáte kvalitního HD obrazu. Jinak výše náhled žadný rozdíl nevidím. Pokud jsem Váš dotaz nepochopil, tak dejte podrobnější údaje co jste s tím původním videem provedl a co očekáváte po exportu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.