Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Crysis 3 na Nvidia 8800 GTX

Od: tealceu® odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

po nějaké době jsem si chtěl znovu zahrát Crysis 3 (patch 1.3) ale nemohu se do něj dostat.

Neustále mi to píše:

"Crysis 3 vyžaduje grafickou kartu kompatibilní s DX11"

Já už ji ale na své GF8800GTX jednou hrál od začátku do konce a bez problémů na střední detaily. Nevím zda jsem to musel minule nějak obejít nebo něco doinstalovat ale nemohu si vzpomenout tak se obracím na Vás z prosbou o pomoc.

Jediné co se změnilo je že jsem přeinstaloval 7 na 8.1.

Předem děkuji :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

Windows 8 no gamer OS :(

hodnocení

0x
Není ve složce se hrou více spoustecich souborů, případně v nabídce start (různé parametry) pro dx10 a dx11? Už jsem to takto u pár her viděl.
hodnocení

Neni, jen jeden spouštěcí soubor. Ale jak říkám už jsem to hrál takže na to něco je. A rozdíl mezi 7 a 8.1 si myslím není na hry zase tak velký. Zkoušel jsem i kompatibilitu na XP a nic :(

hodnocení

0x

A instaloval jste poslední DX?

hodnocení

Mám Win 8.1 tam by prý měla bít DX11 už namontovaná

kangaroo*

Jenže ta karta neumí DX11.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]