Nejste přihlášen/a.
Zkuste vyndat a opět vrátit baterii, někdy to pomůže, jinak s tím sám nic nedělejte, pokud je v záruce a reklamovat
Tak... přesně tento krok jsem udělal hned po tom, co se mi vypnul. Vyndal jsem baterii a dal ji zpátky, dokonce dvakrát. Pak jsem zkoušel hodit napájecí kabel do jiné zásuvky, zkontrolovat zapojení a takový blbosti. Mezitím jsem začínal jednou rukou hledat záručák, návod,... druhou rukou jsem hledal informace o servise a už jsem pomalu začínal vyplňovat online údaje do servisu, když jsem mezitím zjistil, že záruka končí 19.1. - v neděli. Tudíž, poslední den bych měl zítra... . :D
No, tak asi po hodině a se rozhodnu napsal i sem, jestli se nenajdou lidi, co s tím mají zkušenost... . Dal jsem tedy na vaši radu a potřetí jsem vyndal baterii, profouknul to tam (i když tam nic nebylo), vložil ji zpět a zmáčkl kouzelné tlačítko, které najednou zmodralo!
Takže další poněkud zbytečná otázka i když mě to opravdu zachránilo! Kdo ví jestli bych jinak nelítal zítra po servisu. :D
Ale přišlo mi dost divný, že jakmile jsem vložil do usb flashku, okamžitě poté se notebook vypnul a nakonec to má pouze takovou souvislost s baterií...
Takže vám patří veliké díky, zachránil jste mě!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.