Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook nelze zapnout (nereaguje)

Od: daronn odpovědí: 7 změna:
Dobrý večer,
Po zapojení Flash disku do USB se mi vypnul notebook a již ho nelze znovu zapnout. Po stisknutí power tlačítka se nic nestane. Nikdy předtím jsem s ním problem nemel.
Nemáte nějaké tipy pro tyto situace? Jinak holt využijí servis. :)
Diky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

plechacek*
hodnocení

0x

Zkuste vyndat a opět vrátit baterii, někdy to pomůže, jinak s tím sám nic nedělejte, pokud je v záruce a reklamovat

daronn

Tak... přesně tento krok jsem udělal hned po tom, co se mi vypnul. Vyndal jsem baterii a dal ji zpátky, dokonce dvakrát. Pak jsem zkoušel hodit napájecí kabel do jiné zásuvky, zkontrolovat zapojení a takový blbosti. Mezitím jsem začínal jednou rukou hledat záručák, návod,... druhou rukou jsem hledal informace o servise a už jsem pomalu začínal vyplňovat online údaje do servisu, když jsem mezitím zjistil, že záruka končí 19.1. - v neděli. Tudíž, poslední den bych měl zítra... . :D

No, tak asi po hodině a se rozhodnu napsal i sem, jestli se nenajdou lidi, co s tím mají zkušenost... . Dal jsem tedy na vaši radu a potřetí jsem vyndal baterii, profouknul to tam (i když tam nic nebylo), vložil ji zpět a zmáčkl kouzelné tlačítko, které najednou zmodralo!

Takže další poněkud zbytečná otázka i když mě to opravdu zachránilo! Kdo ví jestli bych jinak nelítal zítra po servisu. :D

Ale přišlo mi dost divný, že jakmile jsem vložil do usb flashku, okamžitě poté se notebook vypnul a nakonec to má pouze takovou souvislost s baterií...

Takže vám patří veliké díky, zachránil jste mě!

plechacek*

To jsem rád, je to asi poprvé co jsem tady někomu pomohl:) Příjemný pocit:)

tomasek*
hodnocení

0x

A tu flešku jste vytáhnul? Pokud ne, tak notebook by chtěl bootovat z flešky, ale ta na to není uzpůsobená (není bootovací).

plechacek*

taky mě to napadlo, ale myslíteže by ani neproblikl displej nebo nějaká dioda?

tomasek*

To by se určitě zapnul - původně jsem to chápal tak, že "jen" nenastartuje OS. No hlavně že už máte vyřešeno :).

daronn
hodnocení

0x

To je komická situace. Problém vyřešen. Připíšu sem jak to probíhalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]