Nejste přihlášen/a.
Zdravím mám problém dneska zapnu PC a nic... nezapne se monitor ani TV na kterou to mám zapojenou. Zkoušel jsem i vyměnit grafickou kartu a taky nic. A když jsem to vypnul na tvrdo tak při vypnutém PC mě zůstává svítit klávesnice (mám podsvícenou) a to nikdy nedělalo... jakou součástku by jste vyloučili za poškozenou když monitor se vůbec nerosvítí (jako že do něj nejde vůbec signál i při vyzkoušení druhé grafiky která je 100% funkční) díky předem
Zdroj je ok větráky se všechny točí a nepípá to vubec nikdy mě to nepípalo... ramky jsem zkoušel :-/ napadá mě tedy jen základovka že bude hotová... protože do monitoru nejde vubec žádný signál... žádné že by se rožl a zustal černý ale nic jak kdyby nebyl vubec zapojený
Tak uz to jede! vymenil jsem ramky do jinejch slotu a nic... udelal jsem to podruhe a dal je zpět na původní a rozjelo se to tak tet nechápu kde byl zakopanej pes :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.