Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde zapnout

Od: zdenallll odpovědí: 4 změna:

Zdravím mám problém dneska zapnu PC a nic... nezapne se monitor ani TV na kterou to mám zapojenou. Zkoušel jsem i vyměnit grafickou kartu a taky nic. A když jsem to vypnul na tvrdo tak při vypnutém PC mě zůstává svítit klávesnice (mám podsvícenou) a to nikdy nedělalo... jakou součástku by jste vyloučili za poškozenou když monitor se vůbec nerosvítí (jako že do něj nejde vůbec signál i při vyzkoušení druhé grafiky která je 100% funkční) díky předem

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Slevuj signály kolikrát pípne pípák při zapínání.podle toho se dá občas stanovit druh závady. Jestli neproblikne ani bios obrazovka tak můžeš vyloučit software závadu. Vycvakej a vyměň ve slotech ramky a pořčdně je domáčkni. Zkontroluj ventilátory. Když nenběhne větrák CPU deska sama zastaví nabíhání počítače. Je pravda že v tom případě by ale asi bios problik. Jestli máš nějaký starší zdroj začni další hledaní chyby výměnou zdroje.
doplněno 04.05.14 19:02: SLEDUJ signály ne slevuj :)
zdenallll
hodnocení

Zdroj je ok větráky se všechny točí a nepípá to vubec nikdy mě to nepípalo... ramky jsem zkoušel :-/ napadá mě tedy jen základovka že bude hotová... protože do monitoru nejde vubec žádný signál... žádné že by se rožl a zustal černý ale nic jak kdyby nebyl vubec zapojený

zdenalll
hodnocení

Tak uz to jede! vymenil jsem ramky do jinejch slotu a nic... udelal jsem to podruhe a dal je zpět na původní a rozjelo se to tak tet nechápu kde byl zakopanej pes :D

To je opravarska technika zvana povolil-utah. Spada do stejne kategorie jako restartovani. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]