Nejste přihlášen/a.
Jak otevřít soubor s koncovkou .pkg.tar? Stáhnul jsem si z internetu (CVS) komprimovaný program ProjectX. který má tuto koncovku. A ve WinRAR to nejde.
Díky za odpověď. Otevřít to stále nejde, ale zkusím, podle Járy da Cimrmana, nějak se k něčemu dopracovat cestu slepých uliček. Snad se nějaké bingo objeví. Možná, je ten stažený soubor poškozený... Kynčl
Dobrý den, soubor TAR je archív. Mohl by ho otevřít program Total Commander.
Zdravím!
doplněno 16.01.14 12:10: doplněno 16.01.14 13:13:fribble - máte pravdu, protože pod OS Linux s tímto souborem není problém. V tom popisu u Total Commanderu píší, že tyto soubory umí také otevřít.
Ten .pkg.tar je linuxovy instalacni balik (.pkg), ktery by ti stejne asi nefungoval, takze si ze stranek projektu stahni primo zdrojove kody. Je to ve formatu tar.gz a to uz by TC snad mel umet.
Jak ale na strankach projektu pisi, kazdy si to musi zkompilovat sam. Nevim, jestli to je zrovna pro tebe, kdyz bojujes i s pouhym rozbalenim tech souboru z archivu.
Díky, je to bezvadné, jenže v tom balíku (ze stahni) chybí ta spouštecí (executable) složka, takže to nefunguje. Ale v podstatě mi šlo jen o zkoušku nějakého avizovaného upgrade z 2013, i když mi ProjectX z roku 2011 vyhovuje.
To execute Project-X, download and compile its source code first.
It is available in source code form only.
Jasně, jsem momentálně zaostalý Otík Rákosník. Ale mám pocit, že tohle, (z toho stahni), se ani kompilovat nedá. Už jsem kompiloval, ale jinak uspořádaný soubor ProjectX, později se to dalo stahnout i kompilované, což už byla brnkačka... Takže díky za pomoc a ať se daří. Příjemný zbytek roku 2014!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.