Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak otevřít soubor

Od: fotrik* odpovědí: 12 změna:

Jak otevřít soubor s koncovkou .pkg.tar? Stáhnul jsem si z internetu (CVS) komprimovaný program ProjectX. který má tuto koncovku. A ve WinRAR to nejde.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomasek*
hodnocení

0x

To je zvláštní, čekal bych, že to WinRAR otevře. Ještě bych zkusil 7-zip...

fotrik*
hodnocení

Díky za odpověď. Otevřít to stále nejde, ale zkusím, podle Járy da Cimrmana, nějak se k něčemu dopracovat cestu slepých uliček. Snad se nějaké bingo objeví. Možná, je ten stažený soubor poškozený... Kynčl

tomasek*

Jestli to nejde ve WinRAR ani 7-zip, tak bude ten soubor poškozený...Zkuste ještě ten soubor z netu stáhnout znovu a uvidíte...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, soubor TAR je archív. Mohl by ho otevřít program Total Commander.

Zdravím!

doplněno 16.01.14 12:10:

slunecnice.cz/...

doplněno 16.01.14 13:13:

fribble - máte pravdu, protože pod OS Linux s tímto souborem není problém. V tom popisu u Total Commanderu píší, že tyto soubory umí také otevřít.

hodnocení

0x

Zkusil bych tyto cesty: filefacts.net/...

fribble*
hodnocení

0x

Mám pocit, že je to linuxová aplikace, ve W asi otevřít nepůjde.

rv*
hodnocení

0x

Tak si ProjectX stáhněte jinde. Třeba jste ho stáhl špatně. Vlastní ProjectX je v Javě, tak můžete mít problém ho rozchodit.

fotrik*
hodnocení

Software mám funkční, ale existuje už verze z roku 2013 a tu jsem chtěl teď používat, ale není v žádné nabidce, až na CVS. Ale zřejmě vadná...

luke237
hodnocení

0x

Ten .pkg.tar je linuxovy instalacni balik (.pkg), ktery by ti stejne asi nefungoval, takze si ze stranek projektu stahni primo zdrojove kody. Je to ve formatu tar.gz a to uz by TC snad mel umet.

Jak ale na strankach projektu pisi, kazdy si to musi zkompilovat sam. Nevim, jestli to je zrovna pro tebe, kdyz bojujes i s pouhym rozbalenim tech souboru z archivu.

fotrik*
hodnocení

Díky, je to bezvadné, jenže v tom balíku (ze stahni) chybí ta spouštecí (executable) složka, takže to nefunguje. Ale v podstatě mi šlo jen o zkoušku nějakého avizovaného upgrade z 2013, i když mi ProjectX z roku 2011 vyhovuje.

luke237
Zadna spousteci slozka tam ani nema byt. Vzdyt jsem psal, ze si to kazdy musi zkompilovat sam. Pise to primo na jejich domovskych strankach:
To execute Project-X, download and compile its source code first.
It is available in source code form only.
fotrik*
hodnocení

Jasně, jsem momentálně zaostalý Otík Rákosník. Ale mám pocit, že tohle, (z toho stahni), se ani kompilovat nedá. Už jsem kompiloval, ale jinak uspořádaný soubor ProjectX, později se to dalo stahnout i kompilované, což už byla brnkačka... Takže díky za pomoc a ať se daří. Příjemný zbytek roku 2014!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]