Nejste přihlášen/a.
Mám už zahlcenou emailovou schránku od známých, příbuzných a různých rozesílatelů reklam, tak jsem si říkal udělat si novou a dát to jen těm lepším co mi neposílají ty hovadiny. Dalo by se ale všechno podstatné nějak přesunout na ten nový email? Nic mě nenapadá.
Záleží na na typu schránky.. V outlooku se dají mejly označit a najednou přeposlat kamkoliv..
Na seznamu jsem to dělala tak, že jsem si propojila schránky navzájem. Je to v nastavení. Dá se tam nastavit, jestli chcete přeposlat mejly všechny nebo jen nepřečtené. Takže buď si nechat ve schránce jen mejly, které chci přesunout a ostatní smazat a dát přesunout všechny nebo ty, které chcete přesunout, označit jako nepřečtené a tím pádem se stáhnou jen ty, pokud dáte stahovat "jen nepřečtené"- když bylo hotovo, propojení schránek jsem zrušila..
Ale možná existuje ještě i jednodušší způsob, nevim..
doplněno 16.01.14 15:09:Seznam má docela hezky napsaný návod, tak snad pomůže
To propojení schránek, jste udělal v té NOVĚ založené schránce, že? (Jen se ujišťuji) - pak by to mělo trvat cca 15 minut než se pošta začne stahovat - pokud je vše nastavené dobře..
schránku jsem si nechal,protože ani nevím,kde všude, včetně úřadů - např. finančák,pojišťovna apod. jsem ji zadával, ale udělal jsem rázný krok v tom, že u zasílatelů reklam jsem vždy na konci emailu odhlásil (zrušil) zasílání reklamních emailů a když to nepomohlo, tak jsem poslal výhružný email (mohu poslat vzor) u ostatních využívám možnost v outloku blokovat email. Když kouknu do koše mohu zkontrolovovat,jestli tam není některý email omylem.
K tomuto opatření jsem musel přikročit, protože jednak dosti nakupuji na webu a všude je potřebný souhlas se zasíláním reklam jinak mne stránka nepustila dál a samozřejmě okamžitě následuje smršť reklamních emailů (týká se především různých slevomatových akcí) a potom známý odešel do důchodu a nudí se a je schopný mi přeposlat denně 12-15 "ptákovin",které ani nečtu a nechám v koši.
Zatím nic z toho se mi nehodí. Nepotřebuju radu jak zlikvidovat reklamy atd. ale jak nenáročně přeposlat všechny emaily do jiné schránky. Jeden po druhém posílat se mi opravdu nechce. Jde o obyč. schránku na seznamu.
Jak můžeš mít plnou schránku na seznamu když tam je schránka neomezená! Schránku můžeš přeposlat na jiný učet a starou smazat. a používat ji dál s novými mejly. Najdeš to NASTAVENÍ-SCHRÁNKA-PROPOJENÍ SCHRÁNEK
Zbytečné meily můžeš blokovat nebo abys neurazil kamaráda ktrerý Ti posílá meily Jestli to nepřepošleš do týdne zemřeš,nebo nějaké andělíčky tak nasměruješ do spamu a on nic nepozná za to ty budeš mít klid vše bude ve spamu. Nastavíš to tak NASTAVENÍ-FILTRY.a tam zadáš jeho em.adresu. Samozřejmě se můžeš na spamy podívat. Jsou v meilech v levo Přijaté,odeslané spam.Asi po30 dnech se smažou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.