Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení profilové fotky na FB

Od: ma* odpovědí: 3 změna:

Chtěla bych si změnit profilovou fotku, ale nastavit ji tak, aby ji moji přátelé nemohli rozkliknout (zvětšit, lajknout) a aby nijak nezaregistrovali, že jsem si ji změnila (nezobrazilo se jim to na hlavní stránce)... Byla bych ráda za stručný návod. :) Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejde to.

doplněno 15.01.14 21:04:

ikdyž, možná... po nastavení profilovky ji rozklikni a nastav si viditelnost pro "jenom já". ale těžko říct, jestli to bude u profilovky fungovat. a jestli nezmizí úplně.

doplněno 15.01.14 21:05:

tak jo, skutečně tato možnost funguje, omlouvám se za unáhlené "nejde to" :)

doplněno 15.01.14 21:07:

tedy změň si normálně profilovku, potom ji kliknutím otevři a hned vedle data přidání je ikonka zeměkoule, rozkliknout a nastavit "jen já".

Potom ostatní tvoji profilovku uvidí, ale nijak ji neotevřou.

doplněno 15.01.14 21:13:

Obávám se, že zobrazí. Jak zabránit tomuto už bohužel netuším

ma*
hodnocení

Díky ;) ..a nevíš, zobrazí se jim tenhle můj úkon?

ma*
hodnocení

Stejně díky! :)

Možná už při nahrávání fotky nastavím Jenom já a oni to na zdi mít nebudou, protože by to stejně nemohli otevřít a takové příspěvky ani nejsou na zdi (neotevřitelné příspěvky) :D, ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]