Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych si změnit profilovou fotku, ale nastavit ji tak, aby ji moji přátelé nemohli rozkliknout (zvětšit, lajknout) a aby nijak nezaregistrovali, že jsem si ji změnila (nezobrazilo se jim to na hlavní stránce)... Byla bych ráda za stručný návod. Díky
Nejde to.
doplněno 15.01.14 21:04:ikdyž, možná... po nastavení profilovky ji rozklikni a nastav si viditelnost pro "jenom já". ale těžko říct, jestli to bude u profilovky fungovat. a jestli nezmizí úplně.
doplněno 15.01.14 21:05:tak jo, skutečně tato možnost funguje, omlouvám se za unáhlené "nejde to"
tedy změň si normálně profilovku, potom ji kliknutím otevři a hned vedle data přidání je ikonka zeměkoule, rozkliknout a nastavit "jen já".
Potom ostatní tvoji profilovku uvidí, ale nijak ji neotevřou.
doplněno 15.01.14 21:13:Obávám se, že zobrazí. Jak zabránit tomuto už bohužel netuším
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.