Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám externí disk Western Digital My Book Elite 1,5TB. Disk má 1500GB, ale PC i na dispeji je 810GB, když použiju program specialně od WD na diagnostikování ukazuje že disk má 1500GB ale program SmartWare ukazuje u Drive Size 810GB. Myslím si že disk byl špatně naformátován, lze to nějak opravit pokud by se jednalo o to?
Předem děkuji za odpověď.
Pokud nemáte na disku data, zkuste znovu zformátovat, WD dodává i SW na formát svých disků. Ještě jukněte, jestli nemáte exterňák rozdělený na dva nebo více logických disků. Měl jsem WD, který měl na jednom disku SW pro backupy a šifrování a na druhé větší půlce prostor pro data.
Možná se ozve @fatalwir a upřesní...
Dobrý den,
problém vyřešen, přes Paragon Partition Manager jsem disk naformatoval do FAT32, při restartování PC se mi potom ukázalo že disk musí být naformátován do NTFS, disk jsem naformátoval a ukazuje 1,36TB jak má.
Díky za snahu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.