Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přidat stránky na Google

Od: vyhledavac odpovědí: 21 změna:

Dobrý den,

prosím o radu všechny webmastery.Mám webovky na wix.com.Přidala jsem je do seznamovského vyhledávače,do googlu mi to nejde.Bohužel nevím,jak mám "nahrát soubor na adresu http.:..." Můžete mi prosím někdo polopaticky vysvětlit,co mám udělat?Děkuji všem za radu

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luke237
hodnocení

0x
Kde se to pise? Muzes poslat odkaz na ty stranky, kde si to muzeme precist?
vyhledavac
hodnocení

support.google.com/...

google.com/... celona.wix.com/...

Jsem všude registrovaná ale doufám že se to zobrazí i tak,děkuji :)

vyhledavac
hodnocení

Pardon,druhej odkaz se rozkouskoval na několik jednotlivých.Tak tedy pouze ten první

luke237
Bavis se tehle vete?
# Klikněte na položku Přidat stránky a zadejte adresu URL stránek, které chcete přidat. Zadejte úplnou adresu URL, např. example.cz/...
luke237
Slepil jsem ten druhy odkaz - je to celona.wix.com/...">tento?
vyhledavac
hodnocení

Ano,je to ten odkaz.URL jsem přidala,ale ted je nutné postupovat uvedeným způsobem k ověření stránek a to mi nejde:(

luke237
hodnocení

0x

V Cape Coral, Florida je spousta domu v pronajmu jako misto ke straveni dovolene. Navic je tam spousta levnych domu z bankrotu stale k prodeji.

Pro Cecha ta vase vila muze vypadat exoticky, ale takovych tam je k pronajmu zrejme jako much.

Jak přidat stránky na Google
vyhledavac
hodnocení

Já vím,celá Florida je postavená na pronajímání a užívání dovolených:) Vil je tamurčitě tisíce,ale přesto je v tuto chvíli dům vybukovaný až do června bez volného dne,a pak i v průběhu podzimu a zimy už se objevují rezervace.Dům je navržený britem,proto tolik láká evropany a ne američany :( A také je opravdu velký,takže hromadné dovolené,velké rodiny,sportovní týmy apod už si nevybírají z takového množství.To jen tak pro info :)

Nicméně se mi stále nedaří nahrát soubor na adresu,víte jak na to?

luke237

Nechapu, v cem je problem. Ten popis na tech strankach, jak tu adresu pridat, mi pridava jednoduchy. Sam to vyzkouset nemuzu, protoze tam nejsem registrovany, ale do Googlu jsem jako neregistrovany adresy (kdysi davno) pridaval a urcite jsem tim nestravil dele nez par sekund. Opravdu na tom nebyla zadne zaludnosti.

Vetsina lidi, kteri si tu vilu pronajmou, jsou Cesi?

vyhledavac
hodnocení

Ne,jsou to nejčastěji Dánové,Švédi,Nizozemci,pak Němci,Češi a Slováci jen minimálně,nejsou zvyklí dělat rezervace příliš dopředu takže je to problém.Ale jsou místa v průběhu roku která jsou volnější a proto se snažím zprovoznit stránky,abych jim mohla vědět protože zájemců je dost,nicméně jsme u problému,přidat adresu je to nejmenší,to proběhlo,ale následuje ověření,tedy:

1. Stáhněte tento ověřovací s/.... [googleb4b4f98183fec0e7.html]

2. Nahrajte soubor na adresu celona.wix.com/...

3. Ověřte, zda jste soubor úspěšně nahráli _ navštivte v prohlížeči adresu celona.wix.com/....

4. Klikněte na tlačítko Ověřit.

A já se nemůžu dostat přes druhý bod:(

luke237

Aha, uz chapu na co se ptas.

Ten soubor na ty svoje stranky nahrajes uplne stejne jako jsi tam nahrala ty stranky s popisem te vily. To jsi udelala jak?

Ten dum vlastnis ty?

vyhledavac
hodnocení

Byla to připravená šablona do které jsem jen vkládala fotky a text,upravovala atd...proto nevím kam vlastně kod doplnit.Do URL adresy to nejde,ta je daná a nejde změnit,nic jiného mě nenapadá...

http://www.wix.com

luke237
Jo, koukal jsem na to, ze si to lidi mohou jen naklikat. Zkusim se po tech strankach porozhlednout, jestli tam popisuji, jak dodat primo svoje soubory. Snad neco najdu v tamejsim diskuznich foru.
vyhledavac
hodnocení

Děkuju moc!

luke237

Tak jsem se na to konecne podival a chce se mi z toho tak akorat mlatit hlavou do zdi *zed*

Je neuveritelne, jak z neceho tak primitivniho, jako je nahrani souboru na web, nekdo dokaze udelat neco tak sloziteho a stejne nakonec priznat, ze to vlastne vubec nejde. *sok* *zed*

Nejsi totiz sama, kdo neco takoveho zkousel udelat a stejne jako ty i oni uz pred vice nez rokem narazili. Wix to navic dodnes neumoznil a misto toho nabizi jen jine reseni oklikou, ktere budes muset vyzkouset.

To reseni oklikou je popsano v teto otazce. Pozor - odpovedi se musi cist odspodu. Nejnovejsi odpovedi jsou totiz nahore.

Na Wix.com jdou nahrat jen 4 zakladni druhy souboru *zed* (doc, xls, ppt a pdf)

Nevim, jestli ti to moje zjisteni nejak pomuze a jestli budes schopna to zprovoznit podle toho uverejneneho navodu, ale toto je bohuzel vsechno, co ti k tomu muzu poradit. Wix.com to totiz snadneji udelat neumoznuje :( Hodne stesti!

vyhledavac
hodnocení

Ahoj,máš mé obrovské díky za snahu kterou jsi tomu věnoval,i já jsem už došla k závěru že wix je dobrý maximálně pokud chceš mít externí úložiště,ale to je vše.Přitom měsíčně stojí přes dvě stovky,na to jak je neužitečný to není málo.Web nechám udělat někde,kde s ním budu moct pracovat a kde ho uvidí i vyhledávač,na začátku mě nenapadlo něco takového řešit,přišlo mi to tak automatické že jsem nehledala jestli to bude vůbec reálné.Zdá se že se věnuješ spravování stránek profesionálně,pokud chceš,budu ráda když stránky uděláš někde jinde.Jsou registrované na REG-ACTIVE24.Jestli máš tedy chut si něco vydělat,napiš mi prosím na info@vilacelona.cz a můžeme se nějak domluvit,od wixu dávám ruce pryč.Jinak ještě jednou děkuju!

luke237
Nevenuji se hromadnemu vytvareni a sprave webovych stranek. Delam to jenom pro osobni a nekomercni projekty ke kterym mam nejaky vztah.

hodnocení

0x

jestli řešíte přidání odkazu na stránky do Google tak stačí když google objeví sám odkaz někde jinde. Není nutná registrace do googlu pro webmastery. Ověřit si zda stránky už indexuje jde takto: site:mojestranka.cz, funguje to stejně i na Seznamu.

doplněno 21.01.14 22:25:

google webmaster je super nástroj, to určitě. Jen mi podle kontextu přišlo, že jí nejde o statistiky, ale jen o indexování. Viz že se přidala do Seznamu. Google nově předělal manuální přidání stránky a požaduje registraci. To nic nemění na tom, že pro indexování není registrace nutná. Úplně by stačilo sem dát na ni odkaz a google o ní bude vědět během pár minut. Stačí si všimnout, že nové otázky odtud jsou dohledatelné za cca 10 min :) a pak pár hodin počkat a ověři si výsledek např: google.cz/...

luke237
Ten Google pro administratory nabizi nejake statistiky apod.
vyhledavac
hodnocení

Zdravím všechny,bohužel z nějakého důvodu google mé stránky nevyhledává.Můžete to zkusit sami,při zadání např "pronájem vily florida" do vyhledávače se na Seznamu se mé stránky objeví na druhém místě,ale v Google nikde.A to přesto že jsem tam registrovaná a běží mi už několik měsíců reklama.Ověřuji pomocí nástroje na serp.cz a bohužel:( Na statistice mi nezáleží,chtěla bych pouze své místo ve vyhledávači:)

Každý by chtěl, ale není pro všechny dost místa. Hledejte URL nikoliv slovní spojení. Site:URL

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]