Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás,
nejsem v programování webových stránek začátečníkem, dělal jsem hodně stránek. Poslední čtyři roky však vůbec.
Dneska jsem byl pověřen vytvořením interních webových stránek, co budou sloužit jako databáze, a potřebuji prodiskutovat s lidmi co se hodně vyznají ve tvorbě stránek, jak to hned od začátku začít stavět. Jelikož nemám přehled v těch novinkách co za posledních pár let se dostalo na svět.
Prosím o odkaz na nějaké odborné fórum
Děkuji
Databáze? Podívej se na webu PHP a MySQL, tam najdeš víc. Pokud by to měl být nějaký internetový obchod, zkus se podívat na e-commerce a podobné.
Konkrétně by to měl být systém něco jako nástěnka s množstvím malých lístečků s poznámkami.
Přesně jako je třeba na sbazar.cz/... nebo brainyquote.com/...
Prostě text případně s obrázkem. Takto zobrazovaný kde to jde všechno vidět pohromadě, zrovna jako na nástěnce.
Jde mi vyloženě jestli na to extuje nějaký "živý systém". Jako napsat to staticky v HTML byl dovedl také. Ale to je dnes překonané.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.