Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vymazaný flashdisk usb-obnovení softweru

Od: olinlitom odpovědí: 2 změna:

Vymazal jsem si nechtěně zamčený softwer na flešce (při reinstalaci OS WINDOWS XP HOME) Transcend JetFlash 500 4GB a nejde nainstalovat zpět z www.transcend.com.tw a samozřejmě se mi ji nechce vyhodit. Z počítače připojeného a upgradovaného na internetu se dá fleška naformátovat a stahovat softwer z daného PC, ale z PC bez ročního upgrade NELZE ani naformátovat i když nastavím kolonky ve "Vlastnostech"při "Formátování".Poradí někdo nějakou fintu?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A zobrazí se nějaké hlášení že nejde naformátovat?

olinlitom
hodnocení

pouze hláška na neupgradovaném počítači "Tento disk nelze naformátovat" Tam jde spíš nacpat nějak origo softwer do flešky...No upřímně-Thajwanský výrobky, co lze od toho čekat...Že jsem radši nešel do Emgetonu nebo Verbatimu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]