Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, před několika dny se mi ze zcela neznámého důvodu začala strašně rychle vybíjet baterie u mého notebooku (asi o 50% menší výdrž ze dne na den) a naopak strašně pomalu nabíjet (za cca 5,5 hod je nabito pouze 48-53%). Notebook mám od října 2009 a baterka až do té chvíle solidně držela (3 - 2,5 hod). Teď se za 3 hodiny spánku vybije na 0%. Neporadil by mi někdo čím to je? Vím, že baterie se časem opotřebuje, ale ze dne na den takový rapidní skok, na tom mi něco nesedí. Notebook byl používán celou dobu jako stolní PC a žádné poškození a dokonce ani manipulaci od roku 2011 nezažil. Díky všem za odpovědi.
Dobrý den, no, tak ta baterka má už slušně "najeto", tak by měla nárok na odchod.
Snad ji zkusit vyndat a po chvilce zase vložit, jestli bude změna chování. Spíše bych začal přemýšlet o nové baterii. Zdravím!
doplněno 15.01.14 23:42:pcmaniak - možná zkusit i očistit kontakty na baterii a v NTB.
Na chování baterie není nic zvláštního. Prostě to má za sebou. Ani to, že to bylo ze dne na den není nic mimořádného.
Tipuji to na řídící elektroniku. Taky mi zdechla jedna baterie, ale články z ní normálně používám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.