Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Torch a ilivid

Od: melisa odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

zadařilo se mi nainstalovat tyto dva programy a nemůžu se jich zbavit. Nenaskakuje mi žádný toolbar ani se nepřenastavují prohlížeče, jen to prostě nejde odinstalovat - standardně přes panel nástrojů se to tváří, se odinstalace probíhá, ale všechno zůstane na místě (program v seznamu, ikonka na ploše). Je nějaká pomoc?

Prosím postup jak pro blbý (v tomhle případě asi nejen "jak" ... :(

Moc děkuji a doufám, že to půjde.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Zkontrolujte, jestli programy neběží, pokud se třeba startují automaticky při startu Windows, tak je před jejich odinstalací musíte ukončit. Zkuste odinstalovat pomocí Ccleaneru...

doplněno 14.01.14 20:51:

Chápu, jak jsem říkal, běžící programy většinou odinstalovat nelze, nejdřív jer třeba je ukončit. Zkontrolujte si systémovou lištu, jestli tam nemají zástupce. Podívejte se přes msconfig nebo ccleaner, které programy se spouští při startu win, pokud je tam najdete tak je zakažte a restartujte comp, pak by měly jít odstřelit...

melisa
hodnocení

Zkusím to propátrat,

problém ale je, že se to prostě vůbec neodinstaluje, odnikud to nezmizí. Ne že by to zmizlo a s novým startem zas naskočilo.

melisa
hodnocení

Tak ani ten ccleaner to nevidí - nezobrazí v seznamu programů, které jdou smazat. Už jsem zkoušela i Your Uninstaller.

melisa
hodnocení

Tak jo, našla jsem jeden ilivid v procesech, ukončila ho.

Pak to našel ten ccleaner, dala jsem odinstalovat - ale je to furt stejný. Zůstalo to i v seznamu programů, i v tom ccleaneru. Musím restartovat počítač?

Děkuju moc za pomoc!

hop®

Restartem nic nezkazíte.
Ještě pomocí Ctrl+Alt+Del nastartuje správce úloh a jukněte, jestli se to tam neobjevuje jako běžící aplikace, pokud ano, tak běh ukončete...

melisa
hodnocení

Programy neběží, v procesech a startovacích programech jsem našla ilivid, ten torch ne, ale ani po ukončení/smazání/zakázání se to odinstalovat nedá (ccleaner) - odinstalace proběhne až do okamžiku "odinstalovali jste, je nám líto, že odcházíte" - nicméně program je pořád nainstalovaný se vším všudy. Asi už nic pro mně dostupného zkusit nepůjde, že?

hop®

Bohužel, už mne nic nenapadá, když u toho počítače nesedím, sorry, snad se ozve nějaký kolega s užitečnější radou... *nevi*

melisa
hodnocení

Ale děkuji za ochotu! Chvilkama to vypadalo nadějně. :)

iz*
hodnocení

0x

Který Torch?

Prohlížeč?

melisa
hodnocení

Jo, oba (torch i livid) prohlížeče a managery torrentů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]