Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych se zeptat těch kdo mají os Windows 8 a používají Firefox jestli taky v tomto os zamrzává,padá a je tam problém s flash playerem.
Mám win7 a někdy je to o nervy nepomohla reinstalace,vymazání cookies,čištění ccleaner nebo přeinstalování firefoxu,
flash playeru, zásuvných modulů. Děkuji předem za odpovědi
Dobrý večer
Nejste sám. Já jsem také opustil tento prohlížeč ale je tomu již rok. Podle mne teď na to programátoři kašlou, protože pracují na nové Mozille a chyby se na staré Mozille prostě kupí.
Doporučuji počkat na novou verzi a nebo rovnou přechod na jiný prohlížeč ale začínají být všechny na jedno brdo.(chrome).
Hezký večer.
Přeinstalování firefoxu jsem taky zkoušel..nějakou dobu je klid a pak se pády a zamrzání opět projeví.
Hlavně že každý měsíc mají novou verzi
Dobrý den, nedávno jsem aktualizoval Firefox na novější verzi. Byl strašně pomalý.
Odinstaloval jsem a vrátil jsem verzi 7 - a okamžitě jsem zakázal veškeré aktualizace.
No, a šlape zase v pohodě. Takže, někdy je lepší zůstat u původního Firefoxu. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.