Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nedávno se mi zasekl v tiskárně papír a tak jsem ho musel ručně vyndat, ačkoli jsem se ho snažil vyndat co nejšetrněji, tak od té doby mi zůstává na vytisknutých fotkách takový barevný pruch po celé délce fotky (viz.foto) je to na stále stejném místě. Poradí někdo čím tenhle problém odstranit? Děkuji za nápady.
Co je to za tiskárna? Mám zkušenost, že se při jednom takovém zaseknutí poškodil válec v laserovce. Od té doby to také dělalo takové různé pruhy. Navíc se sypal toner dovnitř tiskárny, protože na poškozeném místě pořádně nedržel.
jo to jsem zapomněl dodat jedná se o Canon MP540
doplněno 14.01.14 13:33:*inkoustová tiskárna
vzhledem k prítomnosti všech barev nebude poškozena cartridge z barvou.Canon má diagnostický program na CD v příslušenství,a také bych skusil tiskárnu resetovat .
Pokud tím diagnostickým programem myslíte řešení potíží pomocí čištění trysek a podobné věci, tak to všechno jsem vyzkoušel, resetoval jsem tiskárnu a aktualizoval ovladače a stále stejný pruh na samém místě. Začalo mi to po tom odstranění zaseklého papíru, takže si myslím, že se bude jednat spíš o nějakou chybu technického rázu. Nemohl jsem při vytahování "hýbnout" s nějakým válečkem pro posun papíru? Nebo je chyba s tiskovou hlavou? Nemám možnost vyzkoušet jinou a nová jsem koukal stojí kolem 1500, což se v cenové relaci tiskáren ani nevyplatí kupovat. Spíš mi vrtá hlavou proč jen na tom jednom místě ta barva blbne...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.