Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyskakování reklam

Od: georgex odpovědí: 2 změna:

Zdravím, chtěl bych se zeptat jak zabráním otevření automaticky otevíraných oken pokud chci spustit seriál nebo nějaké video na webu. K přejítí pomocí odkazu na jinou stránku jsem vždycky klikl na kolečko myši a stránka se mi otevřela v novém panulu a nevyskočilo mi žádné okno, jen se objevilo upozornění, že je zablokováno aut. otevírané. okno. Kdybych na ten odkaz klikl normálně, už by vyletěly reklamy. Jenže když chci klepnout na tlačítko play u videa tak ho nespustím tím kolečkem, ale normálním klinutím na myš a to mi ty reklamy vyletí všechny. Lze se tomu nějak vyhnout? Předem díky za info.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

biokiller*
hodnocení

0x

zdravim, vyzkoušej aplikaci adblock plus z adblockplus.org/...

zabu

Chtěl jsem poradit to samé, byl jsi rychlejší. Tak jen doplním že do Firefoxu, to existuje jalo doplněk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]