Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování ulozto v pohodě jen ráno

Od: davidn* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chci se zeptat když stahuji nějaký film třeba z Uložto a stahuji ho ráno kolem 6-8 hodiny ranní tak stahování trvá chvíly ale pokud ho stahuji odpoledne tak se to stahuje i 3,4 hodiny mohli byste mi říct kde je problém? Zda u mě? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

My nemáme tušení, jaké máš internetové připojení. Já bych si tipla, že máš nějakou sdílenou rychlost mezi uživateli - agregace a ráno se to tedy stahuje rychleji proto, že není špička, většina lidí je v práci a ve škole a nestahuje - tedy opak toho, co se děje odpoledne, když přijdou domů..

doplněno 14.01.14 09:09: Mně už teď uložto nepřijde co bývalo.. Je hodně hlídané a obsah mazaný :(

ono to bude spíš o vytížeností ulozto. Spousta těchto serverů ve své špičce zpomalují volné stahování, aby zachovali dobrou rychlost pro placené. Ono to funguje i automaticky - mají vyhrazených x serverů pro stahování zdarma a prostě jak se vytíží tak se to zpomalí.

Pokud se to týká placeného stahování pak ano, je přetížená přímo vaše linka :)

doplněno 14.01.14 07:54:

večer to tuším padá na 100-150kb/sec... a jindy to frčí 350kb/sec :)

doplněno 14.01.14 08:59:

share-rapid taky mám zaplacený, ale ne všechno na něm je. Uložto je pořád větší :)

vosikac*
hodnocení

0x

Já tohle řešil zaplacením na Share-Rapid ;) ... Mají ted akci, za 149kč 400GB,platba pomocí sms.

Mám internet cca 40MB a stahuju rychlostí 3,5-5,0 mb/s

stahovani
hodnocení

0x

Jak psal clayman, je to vytížeností serveru, ráno jsou všichni ve škole a v práci, odpoledne a večer už všichni stahují a tak server nestíhá a přerozděluje rychlost, kdy přednost mají platící členové. Hodně klesl třeba czshare a hellshare už není free vůbec. Dobrý je stále fastshare, nejrychlejší mi přijde putlocker.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma agregace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]