Nejste přihlášen/a.
Zdravím a mám tento dotaz.Jak převést data z USB přímo do nějaké složky PC.Když kliknu na soubor pravou myší,objeví se roletka a v ní nabídka "odeslar do".Ale jediná možnost kam odeslat soubor do PC jsou dokumenty,ale já bych to chtěl odeslat třeba do složky videa nebo hudba.Samozřejmě,že mohu složku v dokumentech zkopírovat a nakopírovat do jiné,ale to je zdlouhavé.Proč se nenabízí jiné složky jako při běžném stahování?Mám Windows Vista Home Premium 32 bit.
Děkuji.
Jestli máte jiné oblíbené místo, kam chcete soubory posílat, můžete si ho do "odeslat do" přidat. V průzkumníku zadejte příkaz "shell:sendto" a otevře se složka, do které si přetáhněte nebo vytvořte libovolého dalšího zástupce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.