Nejste přihlášen/a.
Provádím opravy progamem Microsoft Fix itCenter jelikož nehraje video. Tak Start>Všechny programy> a otevře okno WMP 11 pro Windows Vista. Zde označím expresní nastavení (doporučené) >Dokončit. / tudíž WMP mám ...né?/ Tak proč při kontrole / zde dole píše, že WMP nelze nainstalovat? / Když zkouším přehrát videa na Zou Tube tak...načítají a nic.
Díky
Problémy nalezeno
Teˇuž tomu vážně nerozumím. Pokusil jsem se jej stáhnout ze Stahuj a nainstalovat. Ale pak mě to zobrazí, že v PC je novější verze WMP a že to nejde touto opravit.
Tak tedy hledám Start > Všechny programy a nikde nic se neobjeví.
Lucko WMP je součástí os,tak,že odinstalovat úplně nejde,Monchery WMP je takovej malej klupm,osobně jsem s tím měl skoro stejný problém ,pokus se doinstalovat kodeky,ty jsou tadyale sám doporučuji nainstalovat jiný přehrávač ,např KMplayer -ke stažení zde
nebo vlc ,to už záleží na tobě,osobně preferuji KM player,je bezproblémový,pak si nastav v ovládacích panelech ten přehrávač ,
změnit nastavení automatického přehrávání a jsi bez problémů.
S
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.