Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se objevuje: Exception: Error nr:5

Od: astik odpovědí: 9 změna:

Na pc se mi začalo po jeho zapnutí objevovat: "Exception: Error nr:5 - Přístup byl odepřen." Tak to odstraním a je vše ok, ale při dalším zaptnutí se to objeví znova. Co s tím? Děkuji za radu. :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

horak*
hodnocení

0x
jde o pozůstatek po prohlížečovém rozšíření - Lištička. V Ovládacích panelech - Programy a funkce zvolte odebrat právě tento program.
astik
hodnocení

Díky moc za radu:) Já jsem ale ´Lištičku´ neměla a navíc jsem nic takového v ovl.panelech nenašla, prohlížela jsem všechny programy co se tam nacházejí, ale nic pod tímto pojmem či něco jiného co by dělalo tento problém jsem nenašla.

horak*
preci jenom se podivejte jestli tam je adresar: C:Program FilesSeznamListicka.
astik
05.01.14 10:46
hodnocení

bohužel :(

astik
hodnocení

HTC Driver Installer : 30.12.02013 jse ho chtěla nainstalovat, ale nějak to nešlo, zkrátka jsem to zrušila, je možné, jestli tohle neudělalo ten problém?

fribble*

Tak se vraťte do bodu obnovy systému před tohle datum a uvidíte. Pak si stahněte Revo Uninstalller free (1.92), v nejpřísnějším režimu odinstaluje i Ask Toolbar a jiná svinstva.

doplněno 05.01.14 11:01:

Na závěr by stálo za to vyčistit PC pomocí slunecnice.cz/...

horak*

mozna rychlejsi bude Ovladaci panely> Spravce zarizeni - vyhledat ten HTC Driver, asi u nej bude vykricnik, odinstalovat i kdyby se jevil v poradku. Pripojit mobil, pockat az se znovu nainstaluje, restart a uvidime,

astik
hodnocení

zkusím to, to HTC jsem už odstranila, Ask se nechce dát - prý ho musím nejdřív zavřít, ale to by musel být nejdříve otevřený, což není...

astik
hodnocení

tak už je taky pryč :) doufám ;) díky!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]