Nejste přihlášen/a.
Člověk není vševědoucí a tak by mě zajímalo než to zkusím, zda to bude fungovat.
Potřebuji na počítači 64 bitovém s Windows 8.1 udělat další oddíl (partition) a na něj nainstalovat Windows 8 32 bitový, tak abych mohl využívat jednu on-line aplikaci, která je pouze pro Explorer ve 32 bitové verzi. Lze to takto udělat? Děkuji.
já mám v PC Win 8 Pro 64 bit a tam i IE 32 bit je - viz obrázek. Prohlédněte si systém.
doplněno 05.01.14 08:09:v Program files (tedy 64 bit) mi běží kromě windowsáckých programů jen dva mé 64 bit, všecny mé ostatní jedou v Program files (x86) tedy 32 bit. IE 32 bit tam také pravděpodně máte - podle mne nemusíte další systém instalovat.
Děkuji velmi za odpověď, která mě osvětlila jak se věci mají, možná půjde rozběhnout tu on-line aplikaci, která funguje jen na 32 bitovém exploreru přes jeho sekci kompaktibilita, kde se zadává co má běžet v kompaktibilním modu...
Po vyzkoušení zda by to šlo touto cestou zde napíši jak jsem dopadnul...
Vyzkoušet to můžete, ale myslím že kompatibilní zobrazení je dobré když se web stránky zobrazují nekorektně kvůli odlišnému kódování. Pokud by vám to nefungovalo, vytvořte si zástupce třeba na plochu z program files (x86)Internet Explorer - to je 32bit a z toho startujte
Tak jsem nasel zde uvedenou složku v Program files x86 což by mělo značit že je 32 bit systém. Udělal jsem si z tohoto Exploreru (pravděpodobně verze 11) kopii na Ploše otevřel v tomto dotyčnou 32 bitovou webovou stránku a chybová zpráva se objevila znovu, že tato stránka podporuje pouze Explorer 9 v 32 bit systému.
Bohužel problém je v tom, že ve Windows 8.1 nelze Explorer 11 odinstalovat a nainstalovat nižší verzi jako např. Explorer 9. Nebo se mýlím?
Mám na compu Win a kvůli starému scaneru jsem přes VMPlayer musel nainstalovat WinXP, protože na nový systém už neexistují drivery...
Takže si myslím, že to lze...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.