Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze nainstalovat v počítači 64 bit další oper

Od: donecek® odpovědí: 6 změna:

Člověk není vševědoucí a tak by mě zajímalo než to zkusím, zda to bude fungovat.

Potřebuji na počítači 64 bitovém s Windows 8.1 udělat další oddíl (partition) a na něj nainstalovat Windows 8 32 bitový, tak abych mohl využívat jednu on-line aplikaci, která je pouze pro Explorer ve 32 bitové verzi. Lze to takto udělat? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

já mám v PC Win 8 Pro 64 bit a tam i IE 32 bit je - viz obrázek. Prohlédněte si systém.

doplněno 05.01.14 08:09:

v Program files (tedy 64 bit) mi běží kromě windowsáckých programů jen dva mé 64 bit, všecny mé ostatní jedou v Program files (x86) tedy 32 bit. IE 32 bit tam také pravděpodně máte - podle mne nemusíte další systém instalovat.

Lze nainstalovat v počítači 64 bit další oper
hodnocení

Děkuji velmi za odpověď, která mě osvětlila jak se věci mají, možná půjde rozběhnout tu on-line aplikaci, která funguje jen na 32 bitovém exploreru přes jeho sekci kompaktibilita, kde se zadává co má běžet v kompaktibilním modu...

Po vyzkoušení zda by to šlo touto cestou zde napíši jak jsem dopadnul...

Lze nainstalovat v počítači 64 bit další oper #2

Vyzkoušet to můžete, ale myslím že kompatibilní zobrazení je dobré když se web stránky zobrazují nekorektně kvůli odlišnému kódování. Pokud by vám to nefungovalo, vytvořte si zástupce třeba na plochu z program files (x86)Internet Explorer - to je 32bit a z toho startujte

hodnocení

Moc děkuji za upozornění, udělám to tak, jak jste napsal...

hodnocení

Tak jsem nasel zde uvedenou složku v Program files x86 což by mělo značit že je 32 bit systém. Udělal jsem si z tohoto Exploreru (pravděpodobně verze 11) kopii na Ploše otevřel v tomto dotyčnou 32 bitovou webovou stránku a chybová zpráva se objevila znovu, že tato stránka podporuje pouze Explorer 9 v 32 bit systému.

Bohužel problém je v tom, že ve Windows 8.1 nelze Explorer 11 odinstalovat a nainstalovat nižší verzi jako např. Explorer 9. Nebo se mýlím?

hop®
hodnocení

0x

Mám na compu Win a kvůli starému scaneru jsem přes VMPlayer musel nainstalovat WinXP, protože na nový systém už neexistují drivery...

Takže si myslím, že to lze...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]