Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Předem bych chtěl říci, že mám s PC celkem bohaté zkušenosti, ale toto nepochopim. Sekají se videa na internetu v Chromu. Naprostá většina, jak na YouTube, Stream, tak i některá na Freevideo a co já vím co dalšího. Už jsem tam hodil nejnovější Flash player, spustil naprosto kompletní antivir scan na všechny disky do nejmenších detailů (trvalo to asi osm hodin), udělal jsem defragmentaci, spustil a vymazal vše s pomocí CCleaneru, ale nic z toho nepomůže. Příklad toto
Děkuji za odpověď
Nejsi sám, komu to nejde. Ale stejně nechápu, jak je možné, že v prohlížeči od Googlu nejde jejich vlastní web...
No právě, nedávno přitáhnul známej do hospody noťas, tak jsme tam poslouchali právě ten klobouček celej večer a bez jediného trhání jako celý playlist. Včera už jsem musel KAŽDOU skladbu zastavit, počkat třeba dvě minuty než se alespoň do půlky načte a pak to jakžtakž šlo. Nemůže být chyba na jejich straně? Nestíhaj to servery, velká návštěvnost nebo co? Ale proč to potom v jednom prohlížeči jednou jde, pak zase ne, tak zkusím jinej kde to taky chvíli jde pak zase ne...? bych se po*ral z toho
Evidentně nějaký problém mezi HW a SW který asi znalý odborník ccleanerem nevyřeší...
Skusil bych na mašinu nahodit svičně Win7 které si umí lecos pořešit samy...
A pokud ani to ne tak nějaké lehké distro linuxu a na něj chromium...
Takto vařešeno xy problému na spíše starších mašinách... navíc místo HDD bylo něco jiného neb disk kde OS zabíra 300MB je brzda sestafy... taková CF karta už leckomu vytrhla oči-...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.