Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapnout Defender - Windows 8

Od: kyrami* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den chtěl bych se zeptat jak zapnout Windows Defender ve Windows 8. Aktualizoval se mi pc a hned naskocila vlajecka a automaticky se mi vypl antivyrus i defender. Když si ve vyhledávání napíši Wyndows Defender a kliknu tak mi napiše že Windows Defender je vypnutý a že už nechrání PC nebo neco takového. Prosím poradte. Když si kliknu na tu vlaječku neboli Centrum akcí tak kliknu na zobrazit antivirové aplikace a tam je napsáno že je Windows Defender vypnut, tak tedy kliknu na zapnout ale nic se nezmení. Prosím poraď te :(

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

horak*
hodnocení

0x

Ovladaci panely> Windows Defender> Nastaveni> zap v real.case

kyrami*
hodnocení

Ano ale když dam ovládací paneli tak windows defender není!

horak*

no ja myslim, ze tam byt musi, je to soucast sytemu

Jak zapnout Defender - Windows 8

jergon
hodnocení

0x

Omg, co to tady radí za trotly, ten člověk se jasně ptá na 8ky a tohle okno není vůbec z 8ek... :( V osmičkách ano, otevřít Ovládací panely, v dalším okně "Systém a zabezpečení" potom "Centrum akcí" a tam už se objeví hned na začátku Defender a možnost zapnutí/vypnutí. Fakt hledat nějakou radu, to je peklo, každý jen kopíruje stejnou kravinu z jednoho webu na druhý...:(

horak*

Je to sice pěkné, že reagujete na příspěvek z r. 2014, ale kromě toho povýšeneckého oslovení bych Vás upozornil na tohle:
Ovládací panely ve Win 8 šly otevřít ve 3 módech. Ten základní - který popisujete (kategorie) a potom v módech "malých" a tuším "velkých" ikon. Tím dostáváte samostatné komponenty systému a nikoliv kategorizované, jak popisujete Vy. Proto je tazatel neuměl najít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]