Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám takový dotaz.Moje malá cácorka vyžbrndala na klávesnici od notebuka vodu a ona přestala jít.Má to cenu jít opravovat,nebo by se potom už vyplatilo koupit časem nový?Teď jsem k tomu připojila náhradní klávesnici,ale je tu s ní málo prostoru Zkoušela jsem ho převrátit a vysušit,ale po dvou dnech žádná změna a ještě k tomu se mě podařila vytáhnout klávesnice enter a nevím jak ji tam mám vrátit-jak si to nejde
Klávesu normálně namačknete zpět,jen žádnný strach,chce to trošičku zatlačit.
Jinak pod klávesnicí se většinou nachází soubor vodivých tzv.slídových pláten.tak jestli máte šikovnýho kamaráda,stačí spodní část odšroubovat,rozeskládat slídy,vysušit a naskládat zpět.Před nedávnem jsem řešil podobný problém a už to funguje jako nové. V servisu je to zbytečně drahé,ještě by Vám tam naučtovali nějakou novou součástku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.