Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozbocovac USB

Od: luck* odpovědí: 9 změna:

Zdravim ,potrebuji rozbocovac na USB ..staci 2 vetve ,max 3.Prosim ,od jake firmy? Belkin? moc diky a preji hezky den,

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ono se tomu říká USB Hub. A firma Belkin je dobrá - jeden od nich mám. Zdravím!

doplněno 03.01.14 13:36:

alza.cz/...

doplněno 06.01.14 19:28:

luck - je to o tom, co Vám zde píše kolega Hop. Napájení je pro zařízení, které by "neutáhl"port USB v PC či NTB.

doplněno 06.01.14 20:39:

luck - ne.

jumm
hodnocení

0x

Mám tenhle od Belkin a naprostá spokojenost :) everythingusb.com/... Jednou jsem omylem polil šťávou a funguje dál :D

luck*
hodnocení

jeste jednou moc diky...

rv*
hodnocení

0x

U takové drobnosti si můžete vybírat třeba podle vzhledu, některé jsou podsvícené, některé mají volbu použít externí napájení, aby byly schopny napájet i několik žravějších zařízení. Požívám různé levné a zatím všechny fungují.

hop®
hodnocení

0x

Na výrobci moc nezáleží , spíše bych uvažoval jestli si pořídit s napájením nebo bez napájení.
Mám jeden bez napájení, přes který mám napojenou klávesnici, myš a tiskárnu a druhý s externím napájením, do kterého zapojuji externí disk, externí vypalovačku a podobná zařízení, která mají vyšší příkon.

luck*
hodnocení

zdravim ,tak jsem si poridil tento -- alza.cz/...

musi byt zapnuty v zasuvce na 220v nebo ne ,kdyz to bezi i bez toho? diky.

Váš odkaz nefunguje. Pokud zařízení běži bez napájení ze sítě, tak jej k síti připojovat nemusíte.

luck*
hodnocení

tento ,ale se 4vstupy--- alza.cz/...

mam tam zatim napojenou klavesnici ,mys do budoucna telefon a dig fotoaparat---Je tam k tomu i napajeni --tak se ptam ,jestli to zatim musim miti v zasuvce na 220v.Vubec tomu nerozumim --at tomu nic nepodelam .Diky.

hop®

Nemusíte, klávesnice má minimální odběr. Telefon i foťák má své vlastní napájení. Napájení USB hubu byste potřeboval, pokud byste přes něj připojoval zařízení s větším odběrem - třeba vypalovačku DVD nebo externí disk bez vlastního zdroje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]