Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny chytré hlavičky a prosím o radu. Dostal jsem iPad ale bohužel bez nabíječky. Konektor mám a tak mě napadlo, že bych si nabíječku vyrobil. Na internetu jsem našel zapojení konektoru, ale nejsem z toho moc moudrý. potřeboval bych poradit na které piny mám připojit napájení 5V. Odkaz na stránku se zapojením je zde: appliste.cz/... Předem Vám všem děkuji za nápady.
Hoj, podle konektoru máš jedničku nebo dvojku..
Doporučím jedno za cca 100-200 czk koupíte nabíječku která sic neoriginál ale bude pasovat a bude plnit nabíjecí proudy...
Aby se ipad dobře nabíjel i během náročného užívání je třeba mít na výstupu 2A ...
Ne že by se něco rozbila... ale znám pár mrtvých výrobku za xy tisíc kvůli ušetření stokoruny na nabíječce...
Jinak pokud je konektor od idevice tak konec usb stačí zapojit podle platných pravidel napájení který je na wiki i webu všeobecně..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.