Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám prosbu o pomoc-na wifi routru mám led ukazatele pro:internet,dsl,usb,...Router jsem půjčil na zkoušku a po opětovném připojení u mě mi nejde internet.Svítí mi DSL,Wirelles,ale kontrolka internet se nerosvítí.Při připojení přes kabel mám název sítě YORNETWORKNAME,chce to po mě heslo,který nevím jaké.Když zadám v prohlížeči adresu routeru(192.168.1.1) a zadám už.jméno a heslo admin tak sevůbec nedostanu do nastavení routeru.Neporadíte mi prosím co stím děkuji a prosím o trpělivost se mnou.
Na routeru by mělo být malinký tlačítko reset které je potřeba při zapnutém routeru zmáčknout a pár vteřin držet,až modem zhasne tak tlačítko pustíte ale je potřeba ho zmáčknout třeba párátkem nebo kouskem drátku nebo tak...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.