Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalita služeb níže uvedených WWW stránek

Od: pcmaniak® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, zajímalo by mě, zda nemá někdo zkušenost s kvalitou služeb těchto stránek: AliExpress.com
DealExtreme.com . Zajímalo by mě kvalita produktů (hlavně repasovaných i nových telefonů), uplatnění záruky, rychlost dodání a cena poštovného, případně clo, moc se v tom nevyznám. Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Znám jenom dealextreme, neboli DX. Poštovné zdarma, neplatil jsem zatím ani žádné clo. Zatím všechny dodávky OK. Jen jednou jsem objednal mimo jiné jakousi karnevalovou masku z takového tenkého plastu a ta se přepravou pomačkala. Co mě překvapilo, napsal jsem jim to a poslali mi na svoje náklady novou, ani tu pomačkanou nechtěli poslat zpět :) Tu novou zabalili už trochu líp, i když pořád ne dokonale. Na různé "blbinky" v pohodě, ale třeba telefon bych si tam nekoupil. Posílat reklamaci do Číny by se asi nevyplatilo.

hodnocení

Bezva, díky. :)

hodnocení

2x

Objednávám z více těchtoo shopů i z ebay kde je free ship...

Většinou spokojenost...paypal úžasná věc...

Jinak pokud člověk pohledá na netu, najde články, blogy atd a podle datumu najít ten nejaktuálnější a pročíst...

Dokonce i na zive.cz je na to článek kde se v článku i v diskuzi popisuje který obchod je k čemu a včem je ten či onen lepší anebo horší...

K dotazům na čínský e.shopy poručuju (stále dokola) stránky jednoho nadšence zbozizciny.hys.cz
Zkušenosti, seznam obchodů, celní problematika diskuse dalších uživatelů .
Zkrátka všechno co je dobře vědět než člověk pošle peníze na výlet do číny :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]