Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najdu fotky z Olympusu v PC

Od: simca* odpovědí: 7 změna:

Mám otázku než abych zkopírovala zástupce programu olympusu na USB kde by stejně nic nebylo chtěla bych se zeptat kde na jednotce C: v které složce najdu uložené ty fotky abych si je mohla zálohovat na USB nebo CD?

- hledala jsem v program file a olympus master a tam nejsou , pak jsem našla pár fotek z roku 2012 ve složce: start-programy-olympus ale jen pár fotek, měla bych tam mít i fotky z roku 08,09,010,011.. 2013

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Hledejte podle jména fotek, začátku, jinak ukládát přes Uložit jako a kam chci. To nejde z foťáku zkopírovat?

hop®
hodnocení

0x

Některé programy je ukládají do složky Dokumenty/Obrázky. Nevím, jakým programem stahujete fotky z foťáku do compu, ale v jeho nastavení se dá cílová složka určitě najít, případně i změnit.

hodnocení

0x
SW Olympus Master je velmi slušný..
Podívejte se jak máte v tomto SW nastavenu cestu pro ukládání fotografií.
Není to nic složitého.
simca*
hodnocení

no když vždy přenáším ty fotky z fotoaparátu do pc tak otevřu program olympus a jsou automaticky v tom. ale nikdy nejsou uložený v tom programu ale někde kdesi v počítači. ten program je jakýsi prostředník a když sepak zpustí za cílem prohlížení fotek tak je vyhledává a spouští z počítače a mě by zajímalo kde jsou uložený v tom počítači.

hop®

Když spustíte program Olympus, zkuste najít nějakou ikonku nebo záložku pro uživatelské nastavení tohoto programu, někde tam se bude ukrývat definice složky, ve které to všechno je ;)

Samozřejmě...nejsou "v programu"..
Jsou tam, kde je v SW nastaveno že být mají.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Simco, používejte Total Comander a škatulkujte a označujte si svý dílka a rovnejte si to jinam než na C. Na Déčko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]