Nejste přihlášen/a.
Mám otázku než abych zkopírovala zástupce programu olympusu na USB kde by stejně nic nebylo chtěla bych se zeptat kde na jednotce C: v které složce najdu uložené ty fotky abych si je mohla zálohovat na USB nebo CD?
- hledala jsem v program file a olympus master a tam nejsou , pak jsem našla pár fotek z roku 2012 ve složce: start-programy-olympus ale jen pár fotek, měla bych tam mít i fotky z roku 08,09,010,011.. 2013
Některé programy je ukládají do složky Dokumenty/Obrázky. Nevím, jakým programem stahujete fotky z foťáku do compu, ale v jeho nastavení se dá cílová složka určitě najít, případně i změnit.
no když vždy přenáším ty fotky z fotoaparátu do pc tak otevřu program olympus a jsou automaticky v tom. ale nikdy nejsou uložený v tom programu ale někde kdesi v počítači. ten program je jakýsi prostředník a když sepak zpustí za cílem prohlížení fotek tak je vyhledává a spouští z počítače a mě by zajímalo kde jsou uložený v tom počítači.
Když spustíte program Olympus, zkuste najít nějakou ikonku nebo záložku pro uživatelské nastavení tohoto programu, někde tam se bude ukrývat definice složky, ve které to všechno je
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.