ahoj. poradte nekdo : mam adsl do notebooku a vnem mam wifi. a chci aby me notebook vysilal wifi signal abych mohl pouzivat svoje PDA ve vedlejsi mistnosti. ak na to? diky
Ta wifi síťovka a její software by musely podporovat funkci AP- na to se musíš podívat do manuálu/softvaru, druhou možností je nastavit síť na klient/klient a z noťasu udělat nějakou proxy (proxy serverů je plno) a nebo v nastavení sítě přemostit spojení. ADSL máš vedeno jak? Do usb modemu nebo routeru? Když bys měl wifi adsl router tak by nebyl problém, případně když bez wifi tak dokopit samotné APčko, to je podle mě lepší řešení...
dwcko
adsl mam od O2 vedenou do adsl modemu a ten jde do notasu. notebook ma fujitsu simens ale jestli ta wifi ma Ap to nevim. neni nekde na netu navod jak to nastavit? nikde sem nic nenasel. diky
To je mi jasný že máš adsl modem, ale je do usb nebo do sítě- LAN (pro mě je adsl modem ten co je do usb ale to tebe?) Proxy třeba tohle, před lety jsem zkoušel: proxyplus.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.