Nejste přihlášen/a.
Internethome je dceřina společnot O2, odnož kyslíku...
Potřebovala bych poradit, ale nechci kvůli tomu zakládat další diskusi, jestli můžu tak to přidám sem.
Mám připojení wifi , přes Internethome, páč nás koupila, jak skupuje všechny malé poskytovale inernetu...Připojení je pomalé, jednání inrnethome děsné. Ted´ to chceme u nich zrušit a jít vlastně zase k nim, ale chceme internet comfort od o2 , ne vzduchem , ale kabelem.
Můj dotaz je da máte někdo zkušenost s výkopem kabelu k baráku.Co Vás to stálo? Po barák to bude kopat nějaká fa, kterou nám doporučila o2. Dneska tu byl pán a udělá rozpočet. Tak zde sonduji, kolik kdo platil za metr výkopu? Možnost připojení je 5m před barákem, za plotem si to bude kopat manžel sám. Ale stejně mám pocit, že 10litrů to sežere... jestli ne víc. No, snad pak ta rychlost, co ten tarif comfort 02 nabízí , bude přesně taková a nebudou jiné komplikace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.