Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Natočení videa - 2 SNÍMKY?

Od: harakiwi* odpovědí: 3 změna:

Ahoj jak mám točit náké dlouhé video ale aby to mělo 1 snímek? Točim přez Fraps Full verzi a F9 zmáčknu na natáčení a mačkám jí jen tehdy když skončim video

Ale bohužel když dám View v Movies na Frapsu tak mi to úkáze 2 snímky a kážde je to sáme jak jsem točil

z toho prvního videa

Myslím tím že točím video a najednou když skončim a jdu na Fraps - Movies - View mám tam dva snímky z prvního videa

Prostě jse to oddělí

PORADTE MI Prosíííím :)

#haraKiwi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

greenbull*
hodnocení

0x

Ahoj. Já jsem váš dotaz moc dobře nepochopil. Ale jediná věc co mě napadá z vašeho popisu je ta že se vám video rozdeluje na více souborů. Nesmí být zaškrtnuté tohle políčko jinak se vám video bude rozdelovat po 4gb.

Natočení videa - 2 SNÍMKY?
harakiwi*
hodnocení

Ale na verzi 3.2.2

blbablondyna*
hodnocení

0x

Napred se musite ptat presne "snimek" je vlastne jeden obrazek z mnoha tisicu. Nekdo tu nastinil, ze muzete myslet "soubor". Na to ale abychom vam dali presnou radu, bychom takto museli mit kristalovou kouli

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]