Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook -smazaná zpráva

Od: anonymm* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.
Dnes jsem omylem smazal jednu konverzaci a nutně se potřebuju podívat na ty smazané zprávy. Neví někdo, jestli to jde nějak vrátit? Třeba napsat adminům nebo tak? Děkuji za každou radu!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

nejde. Ale "druhá strana", pokud si konverzaci dotyčný nesmazal taky, ji určitě ještě má. Poproste o přeposlání

fisa*
hodnocení

0x

Admini by to určitě dokázali, ale na 99% to u tak velké stránky neudělají... :) Bohužel, jedině člověk s kterým sis psal to bude mít. ;)

anonymm*
hodnocení

Děkuji za rady. Bohužel si mě ten člověk zablokoval a já bl*ec to smazal. To se už asi k těm zprávám nedostanu. No, nevadí. Děkuji za pomoc :)

hanher*
Zkuste to, třeba to klapne.
ruzickajan.cz/...

kami95
hodnocení

0x

Já myslím, že to nepůjde, ale s tím s kým sis psal, pokud jsi za dobře tak ti to možná přepošle..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]