Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradíte nějakou podobnou stránku?

Od: nikinaa odpovědí: 4 změna:

Zdravím..

Dnes jsem se chtěla registrovat zase po dlouhé době na CzTorrent . Ale bohužel už to není možné tak, jak kdysi. Teď to píše chybovou hlášku a nelze se registrovat. (Registrovaná jsem byla,ale účet byl zrušen). Chci se zeptat, jestli neznáte nějakou podobnou stránku? Nemyslím ulozto. Potřebuji stránku, kde si můžu stáhnout věc,kterou potřebuji a když je soubor větší, tak jak vypnu počítač a druhý den zapnu, chci aby se to stahovalo tam , kde to skončilo. A ne od začátku. Na ulozto mám ten problém, že se mi to další den stahuje odznova. A kdo by chtěl stahovat pořád dokola jeden soubor .. Předem díky za odpovědi ;)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Torrenty nestahuji. Na stahování ostatních souborů např. z Uložto používám Free Rapid Downloader. Lze jím stahovat více souborů zároveň. Při přerušení dojde k automatické obnově stahování v místě přerušení. Lze nastavit, aby se počítač sám vypnul nebo uspal po stažení souborů. slunecnice.cz/...

hodnocení

0x

Tak 99% lidí používá uTorrent který nemá problém stahovat tam kde to bylo naposled...

Jinak jak už psali tak třeba ten jdownloader stahuje více věcí naráz anebo pokračuje tam kde se to nedotáhlo...

doplněno 01.01.14 21:56:

Navíc existují 100vky torrent servrů..proč to řešit zrovna u toho nejděsivějšího...

luksik*
hodnocení

0x

Ahoj nikinoo, já používám na stahování webshare.cz

Je to nový server, něco jako Ulozto.cz, ale lepší řekl bych. Umožní Ti stahovat tuším až tři soubory najednou (bez registrace) a to rychlostí až 2Mb/s

Film tam mám mimo špičku stažený v průměru do dvaceti minut ;)

Pokud chceš vyloženě torrenty, tak nechápu k čemu registrace. Prostě vyhledej přes torrentz.com co potřebuješ a většinou doporučuji klikat na piratesbay... Český věci stahuju na zmíněném websharu, zbytek torrentz...

luksik*

..joo a jako torrent klienta využívám již výše zmíněného uTorrent

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Cztorrent

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]