Prosím o radu: Čím by to mohlo být, že se mi soubory .exe daří stahovat jen ze 75% Poté se proces stahování úplně zastaví a nejde to dál rozběhnout... Vyzkoušel jsem již několik programů pro stahování a stále tento problém trvá! Nyní mám nainstalován FreshDownload... Soubory .zip, videa, atd. například mohu stáhnout bez problémů * Mám legální Windows XP, asi bude problém někde tam Co mi poradíte jako řešení? Díky...
Dělají to všechny exe nebo jeden konkrétní? Platí to pro všechny www stránky?
Není nějaký konflikt s antivirem?
Zkus použít NetTransport, který vypisuje podrobnější informace o spojení.
harry potter*
Dělaj to všechny .exe soubory / alespoň vapadá to tak Konflikt s antivirem to asi nebude, protože jsem měl nainstalován legálně NORTON, teď mám NOD / taky originál a problém nastal během používání notebooku s nainstalovaným softem, v době, kdy jsem měl ještě nainstalován Norton a ACDSee (?)... Prostě to šlo normálně všechno a najednou to jít přestalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.