Nejste přihlášen/a.
Ahoj, rád bych malému synovi stáhl nějaká dětská hudební videa z youtube a vypálil na dvd a pouštěl v televizi, aby pořád nebyl u PC. Když to stáhnu přes any audio converter, tak to video ve formátu flv okamžitě ztratí kvalitu a je to špatně koukatelné. Jak to stáhnout a poté zkovertovat ve stejné kvalitě jako je to na youtube? díky
Já můžu doporučit jen to, co používám já. Mám Firefox a v něm doplněk Flashgot a pomocí něj když spustím video, tak vpravo dole v liště se mi objeví ikona a přes ní si můžu vybrat stáhnutí videa ze všech formátů ve kterých to video je. Je to skvělý doplněk.
Člověk může mít víc prohlížečů a některé používat jen na něco. I já to tak dělám, třeba na některé věci je Google Chrome lepší než Firefox, tak ho mám taky. Zrovna Opera mi už vždycky přišla o dost pozadu, ale to už je o zvyku asi.
doplněno 01.01.14 10:33:Každopádně těchhle stahovačů z youtube je spousta a spousta, tak pokud tenhle, co používáte, nefunguje jak má, zkuste jiný.
No, trochu jsem hledal a tady máte zřejmě dostatečně dobrý add-on pro Operu:
https://addons.opera.com/cs/extensions/details/youtube-downloader-2/?display=en-GB
No, nevím, jak přesně to s tímhle stahováním z youtube je, ale faktem je, že by se asi tyhle doplňky nemohly takhle oficiálně nabízet, kdyby proti nim Google protestoval. Jasně, nejsou většinou konkrétně jen pro youtube, ale i tak, nevím, jestli to je opravdu nelegální. Jasně, šíření dál určitě.
Já to mám pouze pro své účely, nikde jinde to šířit nehodlám. Za ten addon na Operu děkuji. Vyzkouším.
Ten kdo tvrdí, že nemůžeš legálně stahovat videa z youtube nemluví pravdu, vždy přece záleží na licenci toho kterého videa.
Navíc stahování není ilegální, ilegální je nahrávání obsahu, ke kterému nevlastním práva.
Já používám ke stahování http://savetube.com/ , jen zadáš url videa a je to. Můžeš si vybrat i top kvalitu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.