Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

The sims3 - windows 7

Od: monicka99* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, potřebovala bych zjistit, když mám the sims 3 kolekce světů v elektronické podobě a můj počítač se musí vyčistit a nainstalovat nový operační systém konkrétně windows 7 jak si ho mám zachovat? Jde to třeba nějak na originu nebo tak, protože bych nechtěla přijít o 500 Kč. díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cuca*
hodnocení

0x

Nechapu otazku.myslite to tak, ze mate rozehranou hru a nechcete o ni prijit? Protoze jinak to znova nainstalujete z disku /nevim je to dvd?). nebo myslite, ze jste je nainstalovala z nejake flashky, ci co je el.podoba?, pote nahrala dalsi dil, tim hru spoustite, tim padem kdyz nemate na ty svety disk, tak uz ho nenainstalujete? Popiste to podrobneji.no ale v te el.podobe jste ho tam taky nejak nainstalovala.

doplněno 04.02.14 20:57:

Pokud to je tak jak pise @praivo, tak tam jen znovu zadas kod a znovu nainstalujes, to jde opakovane...

monicka99*
hodnocení

Myslím to tak že ten CD disk se dá použít jen jednou a ve spouštěči The Sims 3 se to ukazuje jako stažený objekt. U dodatků jde zadat ten kód opakovaně ale tohle jde pouze jednou. Právě proto nevím co s tím naadlo mě třeba že by to šlo někde zaregistrovat třeba na the sims komunitě nebo na originu, nechci o to přijít.

praivo*
hodnocení

0x

O licenci nepřijdeš, ta není závislá na nainstalované hře, ale budeš to muset nainstalovat znovu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]